Crediteurenadministrateur

Werkgever
Prénatal Moeder & Kind B.V.
Plaats
Amersfoort
Regio
Utrecht
Niche
Financieel
Branche
Handel
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
MBO, HBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
-

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. Prénatal is verspreid door heel Nederland, op dit moment zijn er 58 filialen verdeeld in Megastores, city stores en natuurlijk onze webshop. Ons servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst.

Werken bij Prénatal
Binnen Prénatal staat onze klant centraal. Dit komt tot uiting in onze klantgedrevenheid. Hieraan zijn een aantal kernwaarden gekoppeld die voor alle onderdelen binnen onze organisatie gelden. Onze kernwaarden zijn: resultaatgerichtheid, ondernemend, passievol, verrassend en betrouwbaar. Als je bij ons komt te werken vinden wij het belangrijk dat je initiatief neemt, lef toont en kansen aangrijpt. Om gezamenlijk het beste resultaat te behalen vinden wij het belangrijk dat je continu je focus hebt op de klant. Wij zijn ervan overtuigd dat we op deze manier het beste resultaat kunnen bereiken en dat jij op deze manier kunt bijdragen aan de groei van ons bedrijf.

Functieomschrijving

Prénatal heeft voor haar locatie in Amersfoort een vacature voor eenCrediteurenadministrateur

32 uurBen jij een doortastende persoonlijkheid met goed cijfermatig inzicht? Beschik je over een klantgerichte instelling en werk je zeer accuraat en zorgvuldig? Zie je het als een uitdaging om veel administratieve werkzaamheden te verrichten in korte tijd? Op de afdeling Finance zoeken wij een crediteurenadministrateur. Je wordt aangestuurd door de Team Lead Finance en werkt binnen het crediteurenteam met 2 collega’s. Naast het team crediteurenadministratie maakt ook het team grootboekadministratie onderdeel uit van de afdeling Finance.

Wat ga je doen als Crediteurenadministrateur?

 • Verwerken van binnenkomende facturen in ons workflow systeem (Medius).
 • Opvolgen en melden van factuurverschillen (prijs/aantal) en indien nodig hierop actie ondernemen.
 • Bewaken van de betaaltermijnen en voorbereiden van de betalingen.
 • Verwerken van journaalposten.
 • Afletteren van mutaties op tussenrekeningen en crediteurenkaarten.

Functie-eisen

 • Afgeronde opleiding MBO administratie (niveau 4) of HBO Bedrijfseconomie.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring voor een MBO’er of net afgestudeerd aan het HBO.
 • Kennis van Account View is een pré.
 • Enthousiaste en collegiale werkhouding.
 • Accurate en gestructureerde manier van werken.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Wij bieden

Een uitdagende baan met goede arbeidsvoorwaarden, welke zijn opgenomen in de Prénatal Arbeidsvoorwaarden regeling. Prénatal heeft voor jou een aantal kortingen geregeld bij diverse verzekeringen zoals een collectieve ziektekostenverzekering, diverse kortingen op verzekeringen bij Centraal Beheer. Uiteraard krijg je als werknemer van Prénatal korting op het assortiment.Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Solliciteren op de functie van Crediteurenadministrateur
Is je interesse gewekt, herken jij je zelf in bovenstaand profiel en voldoe je aan de genoemde voorwaarden? Laat dan je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina of door te klikken op de Solliciteer button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Finance, Financieel, Administratie, Crediteur, Crediteurenadministratie, MBO, HBO

Bezoek www.prenatal.nl voor meer informatie over de vacature Crediteurenadministrateur of solliciteer online op de vacature Crediteurenadministrateur.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.