Medewerker Pensioenbeheer StiPP

Werkgever
PGGM
Plaats
Zeist
Regio
Utrecht
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
MBO, HBO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
KP1363

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Voor een nieuw op te zetten team binnen Pensioenbeheer PGGM zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich gaan bezighouden met het pensioenbeheer voor Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten (StiPP).

Binnen het team staan de klant en flexibiliteit voorop! De grote vraag elke dag is: hoe kunnen we de klant, StiPP, nog beter bedienen? Dat betekent dat geen dag hetzelfde hoeft te zijn en initiatieven/ideeën van teamleden zijn essentieel!

Pensioenbeheer StiPP is zeer ambitieus en gedreven. Er wordt veel samengewerkt om continu de kennis op het gebied van pensioenbeheer te ontwikkelen en uit te bouwen. Teams zijn autonoom en dragen elk een eigen verantwoordelijkheid voor hun deel van de totale service.

Functieomschrijving

PGGM heeft voor haar locatie in Zeist een vacature voor een

 

Medewerker Pensioenbeheer StiPP


Jouw functie
Deze vacature is bedoeld voor alle beschikbare rollen binnen Pensioenbeheer StiPP. Dit betreft deelnemersadministratie (processen zoals afkoop, klantcontact, toekennen) en werkgeversadministratie (aan- en afsluiten, opsporing & handhaving en mutatieverwerking).

Er staan dus allerlei functies binnen pensioenbeheer nog open (van klantcontact tot handhaving). Echter zijn we specifiek nog op zoek naar:

 • Productiemedewerkers werkgeversadministratie (arbeidsverhoudingen);
 • Relatiebeheerder werkgevers (buitendienst);
 • Senior pensioenbeheermedewerker met juridische achtergrond.


We starten gefaseerd met de dienstverlening, op dit moment zoeken we nog teamleden voor de start van 15 februari 2018.

Als teamlid van het StiPP team ben je samen met je teamgenoten verantwoordelijk voor de uitvoering van het pensioenbeheer voor de StiPP. Dit omvat onder andere het verwerken van mutaties, communicatie met deelnemers en werkgevers, het uitvoeren van het handhavingsbeleid, toekennen en waardeoverdrachten. Kortom, alles wat bij pensioenbeheer komt kijken. Je exacte werkzaamheden zullen afhankelijk zijn van je werkniveau op de verschillende activiteiten en je ontwikkeldoelstellingen.

Tussen alle werkzaamheden door signaleer jij kansen en presenteer je voorstellen om processen of procedures te verbeteren.

Communicatieve vaardigheden en kennis van de pensioenmaterie (of de vaardigheid om je die snel eigen te maken) zijn onontbeerlijk!

Functie-eisen

Je hebt de volgende achtergrond:

 • MBO/HBO denk- en werkniveau;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in pensioenadministraties of bank- en/of verzekeringswezen, of minimaal 2 jaar werkervaring en een afgeronde actuariële opleiding.


Je beschikt over de volgende competenties:

 • Je krijgt energie van het werken in een multidisciplinair team en neemt gezamenlijk verantwoordelijkheid voor het realiseren van de klantafspraken;
 • Als je merkt dat iets stroef loopt, dan beweeg je naar het probleem toe, dan spring je er bovenop. Dan verzamel je de betrokken mensen en zorg je er samen met hen voor dat het wordt opgelost. En je zet door tot je hebt bereikt wat je voor ogen hebt;
 • Je bent gedreven om je continu verder te ontwikkelen en/of te verbreden, zowel op pensioen als op persoonlijk vlak;
 • Je neemt graag initiatief en opereert zelfstandig, maar altijd vanuit samenwerking en het gezamenlijk met je collega’s realiseren van klantwaarde;
 • Je kan omgaan met verantwoordelijkheid en geeft aan wanneer je hulp nodig hebt;
 • Je bent goed in het communiceren, presenteren en verkopen van jouw ideeën; hierbij kun je flexibel verschillende stijlen toepassen;
 • Aantoonbare werkervaring in een Agile-omgeving is een pré.


Bovenal: als je dit leest, krijg je er energie van! Je kunt niet stil blijven zitten. We zoeken echte bouwers. Je doet je ding en tegelijk denk je mee hoe we de organisatie én cultuur het beste gaan vormgeven en behouden. Voor ons tellen daarom, naast je kennis, je competenties voor zeker 75% mee in de selectie.

Wij bieden

Een professionele, daadkrachtige en inspirerende werkomgeving met volop kansen om je vakmanschap uit te bouwen. Bij ons staan samenwerken, kennis delen en zelfstandigheid hoog in het vaandel. Dit komt goed tot uiting in onze cultuur en het Nieuwe Werken. Ons moderne en robuuste arbeidsvoorwaardenpakket zorgt voor een goede beloning en mogelijkheden werk en privé op een voor jou passende manier te combineren. We hechten aan een open en eerlijke bedrijfscultuur, bieden je werk dat er toe doet en vinden het belangrijk met respect voor mens en omgeving te opereren. Kies je voor PGGM, dan kies je ook voor jezelf. Houd er rekening mee dat een assessment deel kan uitmaken van de selectieprocedure.
Wil je meer weten? Neem dan contact op met Anja van Beerschoten, Manager StiPP, op 030-2771512

Selectie en Solliciteren op de functie van Medewerker Pensioenbeheer StiPP
Als je op deze vacature wilt reageren, solliciteer dan met je CV én motivatiebrief én foto. Als wij enthousiast zijn over jouw sollicitatie, dan nodigen we je uit voor de selectiedag op vrijdagmiddag 17 november. Reserveer deze datum dus alvast in je agenda!

Je kunt je CV en motivatiebrief uiterlijk donderdag 9 november insturen via onze sollicitatiepagina,door te klikken op de solliciteerbutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Bezoek www.pggm.nl voor meer informatie over de vacature Medewerker Pensioenbeheer StiPP of solliciteer online op de vacature Medewerker Pensioenbeheer StiPP.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.