(Junior) Business Controller

Werkgever
PGGM
Plaats
Zeist
Regio
Utrecht
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
KP6110

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Functieomschrijving

PGGM heeft voor haar locatie in Zeist een vacature voor een


Junior Business ControllerJouw functie
Jij komt ´s ochtends binnen en gaat eerst koffie halen. Daar spreek je nog even met een collega, voordat jullie naar de stand up van het team gaan. Vandaag moet een klantofferte af en wordt jouw advies gevraagd bij de go-no go beslissing van een grote investering.

Jij werkt nauw samen met jouw collega controllers en ondersteunt ze in hun verantwoordelijkheid voor een bepaald aandachtsgebied (bijvoorbeeld een business unit, klant- en product rentabiliteit, cost control, externe verslaggeving, business cases en pricing/offertes). Vanuit integraal performance management draag je bij aan de sturingsrapportage richting directie en management van business units.

Jouw energie haal je uit het verhaal achter de cijfers, maar ook uit de interactie met jouw finance collega’s en het management bij de totstandkoming van jouw producten en het bereiken van impact in de business. Jij krijgt bij ons de kans om je te ontwikkelen in jouw vak en als persoon. Wij ondersteunen jou daar graag mee. Hiervoor heb je ervaren collega’s om je heen, maar ook opleidingen zijn zeker mogelijk.

Jouw afdeling
De afdeling Finance & Control kent twee onderdelen: Business & Financial Control en Financial Shared Service Centre. Bij F&C krijg je te maken met PGGM in de volle breedte. Wij zijn sterk betrokken bij zowel de dagelijkse gang van zaken van het bedrijf als bij de nieuwe ontwikkelingen. De afdeling zelf is ook in beweging, op weg naar een optimale inrichting en werkwijze.

Speerpunt binnen F&C is Integraal Performance Management. Vanuit de coöperatieve basis van PGGM en het streven naar een waardevolle toekomst voor pensioenfondsdeelnemers en coöperatieleden gaan financieel rendement en niet-financieel rendement daarbij hand in hand. Ten aanzien van beide aspecten verzorgt F&C geïntegreerde rapportages als sturingsinstrument voor het management en ter verantwoording aan stakeholders. Bovendien wordt vanuit dezelfde insteek vorm gegeven aan de opzet en het proces van businessplanning en het resulterende meerjarenplan.

Functie-eisen

De ideale kandidaat herkent zich in onderstaande profiel:
 • Je beschikt over WO werk- & denkniveau, Bedrijfseconomie of Bedrijfskunde;
 • Je hebt tussen de 1 tot 4 jaar werkervaring;
 • Het gaat om een fulltime functie van 36 uur;
 • Je bent een expert in gebruik van Excel en Power Point;
 • Je hebt uitstekende interpersoonlijke, communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt het vermogen om oprechte verbinding aan te gaan met medewerkers van diverse afdelingen, niveaus en disciplines;
 • Gericht op effectiviteit (als product van acceptatie en kwaliteit) in contacten met medewerkers en management;
 • Je hebt veerkracht;
 • Je hebt een creatieve, innovatieve en proactieve manier van denken;
 • Je bent gedisciplineerd en secuur;
 • Je hebt drive, positieve energie en bovenal ben je iemand die plezier in het werk heeft.

Wij bieden

Een professionele, daadkrachtige en inspirerende werkomgeving met volop kansen om jezelf en je vakmanschap te ontwikkelen. Bij ons staan samenwerken, kennis delen en zelfstandigheid hoog in het vaandel. Dit komt goed tot uiting in onze cultuur en het Nieuwe Werken. Ons moderne en robuuste arbeidsvoorwaardenpakket zorgt voor een goede beloning. En mogelijkheden om werk en privé op een voor jou passende manier te combineren. We hechten waarde aan een open en eerlijke bedrijfscultuur, bieden je werk dat er toe doet en hechten waarde aan het opereren met respect voor mens en omgeving.

Deze vacature valt afhankelijk van jouw ervaring in schaal 8 of 9 van onze CAO.

De sluitingsdatum van deze vacature is 5 december 2017.Neem dan contact op met Vincent Mossing, Recruiter op 030 - 277 1986.

Selectie en Solliciteren op de functie van Junior Controller
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV met motivatie achter op onze sollicitatiepagina door te klikken op de Solliciteer button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bezoek www.pggm.nl voor meer informatie over de vacature (Junior) Business Controller of solliciteer online op de vacature (Junior) Business Controller.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

PGGM

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.