Leidinggevende Centrale Registratie

Werkgever
Parlan
Plaats
Alkmaar
Regio
Noord-Holland
Niche
Financieel
Branche
Gezondheidszorg/Welzijn
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
Parlan

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Parlan Jeugdhulp is een organisatie voor Jeugd & Opvoedhulp, JeugdzorgPlus (Transferium Jeugdzorg) en Jeugd-GGZ (De Praktijk) in Noord-Holland. Wij bieden jaarlijks opvang, opvoeding, begeleiding en behandeling aan ruim 6000 kinderen, jongeren en gezinnen. Bij Parlan werken 850 enthousiaste professionals. Wij werken intensief samen met lokale- en regionale partners om onze cliënten een optimaal perspectief te bieden.

De omgeving waarin wij werken is sterk aan het veranderen. Deze veranderingen hebben grote effecten voor de organisatie. Tegelijkertijd zijn er keuzes gemaakt voor de interne ontwikkeling van de organisatie. Sleutelbegrippen in dit proces zijn integrale verantwoordelijkheid van teams - op basis van kaders en prestatieafspraken-, professionele autonomie en zelf organiserend vermogen en het benutten van elkaars capaciteiten.

Functieomschrijving

Parlan heeft voor haar locatie in Alkmaar een vacature voor een

 

Leidinggevende Centrale Registratie

32-36 uur


Afdeling:
Centrale Registratie

Om de ontwikkeling van Centrale Registratie verder vorm te geven zoeken wij naar een leidinggevende die enerzijds de ingeslagen weg van accountteam, zelfsturende professionals verder vorm kan geven (People manager), anderzijds bij complexe administratieve processen het voortouw kan nemen en overzicht weet te houden in complexe informatiestromen (denken en doen).

De afdeling Centrale Registratie (CR) bestaat nu nog uit twee teams: CR Jeugd & Opvoedhulp en CR Jeugd GGZ. Per 1-1-2018 migreert de JGGZ-financiering in de reguliere J&O-financiering. Naar verwachting zal de afwikkeling JGGZ circa nog eerste kwartaal 2018 in beslag nemen. Het is de bedoeling dat dan ook de twee teams zijn geïntegreerd tot één team. CR bestaat op dit moment nog uit de Cliëntenregistratie en wordt waarschijnlijk op korte termijn uitgebreid met Contractsupport & Beheer, VeCoZo declaraties en Functioneel Beheer. CR werkt met accountteams. Deze accountteams zijn ingedeeld naar de belangrijkste contractpartners. Doelstelling is dat CR-accountteams en contracteigenaren een twee-eenheid gaan vormen.

CR bestaat momenteel uit administratieve professionals (14 medewerkers / ca. 10 fte). Afhankelijk van de cyclus (contracteren, registreren, declareren, verantwoorden) werk je met steeds wisselende professionals intensief samen aan een klus.
In samenwerking met de rol van AO/IC wordt operationele kwaliteit van de registraties bewaakt.

Functie omschrijving:
De leidinggevende Centrale Registratie zorgt ervoor dat de processen rondom zorgregistratie, cliëntenregistratie, uitval, declaratie/facturatie, centraal beheer van patiëntendossiers en het functioneel beheer van het primaire processysteem WinCare optimaal verlopen. De leidinggevende volgt en analyseert ontwikkelingen op het gebied van Jeugdhulp, met name ten aanzien van financieringsvormen, productontwikkeling en VeCoZo-ontwikkeling.

De leidinggevende Centrale Registratie geeft in de Parlan organisatie sturing aan het verbeteren en optimaliseren van de registratieprocessen die ten grondslag liggen aan tijdige, juiste en volledige facturering van de patiëntenbaten.

Bijzonderheden:
Je rapporteert aan de directeur Bedrijfsvoering, werkt nauw samen met de leidinggevenden bedrijfsvoering en de directeuren en leidinggevenden van de hulpverlening. De sollicitatiegesprekken vinden eind november plaats.

Functie-eisen

 • Geschikte kandidaten herkennen zich in het volgende profiel:
 • Academisch werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding bijvoorbeeld in een bedrijfskundige studierichting;
 • Het hele proces van registratie tot facturatie overzien en in staat zijn om anderen hierin mee te nemen;
 • Veranderings-, proces- en toekomstgericht en continue steven naar verbetering;
 • Als leidinggevende goed in staat zijn om anderen te ontwikkelen en te motiveren;
 • Resultaatgericht en zaken weten te realiseren;
 • Proactief zijn en initiatief nemen;
 • Besluitvaardigheid en anderen weten te overtuigen:
 • In staat zijn om zowel intern als extern een relatienetwerk op te bouwen en te onderhouden.


Kandidaten van buiten de zorg worden gevraagd om te reageren. Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling.

Wij bieden

 • Het betreft in eerste instantie een contract voor 1 jaar. Bij gebleken geschiktheid en aantoonbare resultaten wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd;
 • De functie is ingedeeld in schaal 12 van de Cao Jeugdzorg: minimaal € 3.364,43 en maximaal € 5.294,85 bruto per maand;
 • De Cao Jeugdzorg kent naast de wettelijke vakantietoeslag een volledige, resultaatonafhankelijke 13e maand;
 • Verder vinden wij het belangrijk dat jij je verder kunt ontwikkelen. Parlan biedt daarvoor goede faciliteiten.

Marion Oude Booyink

Solliciteren op de vacature Leidinggevende Centrale Registratie?
Reageren voor maandag 30 november 2017 via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Bezoek www.parlan.nl voor meer informatie over de vacature Leidinggevende Centrale Registratie of solliciteer online op de vacature Leidinggevende Centrale Registratie.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Parlan

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.