Contractbeheerder

Werkgever
Parlan
Plaats
Alkmaar
Regio
Noord-Holland
Niche
Financieel
Branche
Gezondheidszorg/Welzijn
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
Parlan

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Parlan Jeugdhulp is een organisatie voor Jeugd & Opvoedhulp, JeugdzorgPlus (Transferium Jeugdzorg) en Jeugd-GGZ (De Praktijk) in Noord-Holland. Wij bieden jaarlijks opvang, opvoeding, begeleiding en behandeling aan ruim 6000 kinderen, jongeren en gezinnen. Bij Parlan werken 850 enthousiaste professionals. Wij werken intensief samen met lokale- en regionale partners om onze cliënten een optimaal perspectief te bieden.

De omgeving waarin wij werken is sterk aan het veranderen. Deze veranderingen hebben grote effecten voor de organisatie. Tegelijkertijd zijn er keuzes gemaakt voor de interne ontwikkeling van de organisatie. Sleutelbegrippen in dit proces zijn integrale verantwoordelijkheid van teams - op basis van kaders en prestatieafspraken-, professionele autonomie en zelf organiserend vermogen en het benutten van elkaars capaciteiten.

In deze nieuwe dynamische omgeving zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van Contractbeheerder.

Functieomschrijving

Parlan heeft voor haar locatie in Alkmaar een vacature voor een

 

Contractbeheerder

36 uur


Afdeling:
Financiën en Administraties

Functie omschrijving:
De functie maakt organisatorisch onderdeel uit van de afdeling Financiën en Administraties. De afdeling is verantwoordelijk voor alle uitvoerende administratieve processen op het gebied van cliënten, personeel, contracten en financiën. De financieel contractbeheerder is mede verantwoordelijk voor de dagelijkse realisatie van de contractvoorwaarden en levert input voor het opstellen van nieuwe contracten met opdrachtgevers (mn. Gemeenten en Zorgverzekeraars). De financieel contractbeheerder is bewaker en verbeteraar van het proces ten behoeve van het realiseren van een tijdige, juiste en volledige zorgregistratie resulterend in facturatie.

Hoofdactiviteiten

 • Ondersteuning van directeuren/bestuur (uitvoering contracten). Hierbij informeert de contractbeheerder de directeuren en het bestuur over de operationalisatie van de contracten waarbij het door hem/haar beheerde contractregister een belangrijk middel is;
 • Advisering en ondersteuning (op te stellen nieuwe contracten en de gevolgen die hier uit vloeien voor interne processen en systemen);
 • Coördinatie en organisatie van de werkprocessen rond de contracten;
 • De regie over werkzaamheden ten aanzien van contractmanagement en consequenties voor facturatie en rapportages. Beheer van het contractregister maar ook verantwoordelijk om verschillende bronnen in de organisatie bij elkaar te brengen en te informeren over vervolgacties afgesproken en de coördinatie hiervoor houden;
 • Signaleren van ontwikkelingen en veranderingen in wet –en regelgeving en in de financiering van de zorg en deze vertalen naar de werkprocessen en taken van de administraties;
 • De contractbeheerder is degene die proactief knelpunten signaleert, voorstellen ter verbetering doet en daar waar het binnen zijn/haar scope ligt deze verbeteringen ook doorvoert.

Functie-eisen

Kennis en vaardigheden:

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding op financieel gebied;
 • Werkervaring in een soortgelijke functie binnen een complexe werkomgeving, niet perse binnen de zorg;
 • In staat om problemen te signaleren, voortgang te bewaken, te plannen en te organiseren;
 • Proactief is;
 • Sparringpartner kan zijn voor bestuurder en directieleden.


Competenties:

 • Initiatief
 • Durf en zelfvertrouwen
 • Een dienstverlenende houding
 • Sterk analytisch vermogen
 • Oordeelsvorming
 • Communicatieve vaardigheden / assertief


Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling.

Wij bieden

Het betreft in eerste instantie een contract voor 1 jaar. Bij gebleken geschiktheid en aantoonbare resultaten wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd. De functie is ingedeeld in schaal 9 van de Cao Jeugdzorg: minimaal € 2,454,00 en maximaal € 3.665,00 bruto per maand. De Cao Jeugdzorg kent naast de wettelijke vakantietoeslag een volledige, resultaatonafhankelijke 13e maand. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien in je eigen ontwikkeling. Daarom investeren we in relevante scholing en opleidingsmogelijkheden.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de eerste helft van september.

Contactpersoon:
Financien@parlan.nl

Solliciteren op de functie van Contractbeheerder bij Parlan?
Reageren voor vrijdag 25 augustus 2017 via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Bezoek www.parlan.nl voor meer informatie over de vacature Contractbeheerder of solliciteer online op de vacature Contractbeheerder.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Parlan

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.