Senior Salarisadministrateur

Werkgever
Pameijer
Plaats
Rotterdam
Regio
Zuid-Holland
Niche
Financieel
Branche
Gezondheidszorg/Welzijn
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
Pameijer

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Pameijer is er voor iedereen voor wie meedoen in de samenleving lastig is. Wij helpen mensen verder bij wonen, werken en opgroeien, altijd vanuit hun eigen kracht en talent. Dat drijft ons elke dag. Wij geloven namelijk dat iedereen ertoe doet.

Functieomschrijving

Een job die ertoe doet!Bij de afdeling Administratieve Zaken & Productieverantwoording (AZ&PV) zorgen wij dat alle administratieve processen die Pameijer nodig heeft goed verlopen. De afdeling bestaat uit verschillende teams: cliëntzaken, financiële administratie, productieverantwoording en de personeels- en salarisadministratie, die allemaal hun eigen expertise hebben.

Voor het team personeels- en salarisadministratie zoeken wij zo spoedig mogelijk een:

Senior Salarisadministrateur

(PSA Adviseur)

voor 36 uur per weekWat je werk inhoudt
Samen met je collega’s van de salarisadministratie zorg je dat alle medewerkers op tijd het juiste salaris krijgen en voer je hiervoor alle benodigde complexe administratieve taken uit. Je behandelt concrete vragen, klachten of problemen op het gebied van de salarisadministratie en lost deze op of zorgt dat ze opgelost worden. Als senior bewaak je de voortgang van de afhandeling en geef je vakinhoudelijke aanwijzingen aan collega’s. Je adviseert medewerkers, teams en managers en signaleert structurele vragen en problemen. Je controleert en corrigeert cijfers en overzichten en zorgt voor tijdige input voor de management rapportages.

Functie-eisen

Je hebt een HBO werk en denkniveau en het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL). Je hebt kennis van personeel-administratieve procedures, systemen en koppelingsmogelijkheden. Je hebt ervaring en affiniteit met personeels- en salarisadministratie en kennis van de werkprocessen. Je hebt kennis, op key-usersniveau, van methoden en technieken van gegevensbeheer van de systemen waar wij mee werken. Voor het vertalen van de personeel-administratieve processen naar het personeel-informatiesysteem heb je een sterk analytisch vermogen nodig. Je hebt ruime kennis van en inzicht in de administratieve procedures binnen de organisatie. Je hebt kennis van Beaufort, E-HRM, Youforce en Gemal. Ervaring met de module Personele Kosten Bewaking is een pré.

Jouw kwaliteiten
Je bent accuraat, zelfstandig en vindingrijk. Je sociale vaardigheden zoals, tact, luisteren en hulpvaardigheid zijn uitstekend. Je bent een teamspeler, proactief, hebt gevoel voor verhoudingen en verbanden, bent omgevingsbewust en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wij bieden

Een tijdelijk dienstverband voor de duur van een jaar. Je salaris is volgens de cao Gehandicaptenzorg, FWG schaal 55, maximaal € 3.798,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring. Pameijer stimuleert iedereen om zichzelf te ontwikkelen en zich in te zetten voor anderen. Dit draagt bij aan een samenleving waar iedereen ertoe doet.Solliciteer dan vóór 27 maart a.s. via onze sollicitatiepagina, of door te klikken op de Solliciteer button. Wil je eerst meer informatie? Bel dan met Ronald Kuurstra of Marja Weevers, tel: 010-2710000.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Loonadministratie, Personeelsadministratie, Salarisadministratie, Salarisadministrateur, Personeel en organisatie

Bezoek www.pameijer.nl voor meer informatie over de vacature Senior Salarisadministrateur of solliciteer online op de vacature Senior Salarisadministrateur.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Pameijer

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.