Procesmedewerker

Werkgever
Nederlandse Zorgautoriteit
Plaats
Utrecht
Regio
Utrecht
Niche
Financieel
Branche
Overheid/Non-profit
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
-

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Iedereen in Nederland heeft recht op goede zorg. Of het nu een kroon bij de tandarts is, de verzorging van een oudere die door Alzheimer niet langer thuis kan wonen of de behandeling van een sportblessure op de Spoedeisende Hulp. Dat vinden we belangrijk en we geven er jaarlijks 80 miljard euro aan uit. Tegelijk is de Nederlandse zorg een complex samenspel tussen aanbieders, verzekeraars, patiënten en cliënten, politiek en een divers veld aan belanghebbenden. Middenin dat krachtenveld staat de Nederlandse Zorgautoriteit. In het werk van de NZa is het belang van de burger de eerste prioriteit. Die moet erop kunnen vertrouwen dat er goede en betaalbare zorg beschikbaar is als hij of zij deze nodig heeft. Wij maken vanuit dat perspectief regels en houden toezicht op de zorg. Werken bij de NZa betekent afwisselend, soms spannend werk, waarbij je elke dag bezig bent met het waarborgen van kwalitatief goede en betaalbare zorg.

Functieomschrijving

Nederlandse Zorgautoriteit heeft voor haar locatie in Utrecht een vacature voor een

 

Procesmedewerker

die ons unieke registratiesysteem steeds beter maaktHet Servicecentrum voor Prestaties en Tarieven
In het Servicecentrum voor Prestaties en Tarieven (SCPT) komen beleid, inhoud en techniek samen. Zorgverzekeraars en zorgaanbieders in de ziekenhuiszorg en de geestelijke gezondheidszorg declareren jaarlijks voor 21 miljard euro aan geleverde zorg. De registratie van die zorg gebeurt aan de hand van de dbc-systematiek (diagnose-behandelcombinatie). Wij berekenen en bepalen de daarbij gewenste prestaties en tarieven, onderhouden en ontwikkelen de unieke systematiek en dragen op die manier ons steentje bij aan het vertalen van het beleid naar concrete toepassingen. Een belangrijke taak, waar stakeholders zoals zorgaanbieders en -verzekeraars kritisch naar kijken. 25 collega's, waaronder data-analisten, applicatiemanagers en systeemontwikkelaars, zijn verantwoordelijk voor het opleveren en verbeteren van de verschillende versies van het systeem en voor het beheer van de technische productieomgeving.

Hoe ziet je werk als procesmedewerker eruit?
Jij zorgt ervoor dat er minimaal een keer per jaar een procesaudit wordt uitgevoerd bij de verschillende dbc-releases, zodat we de kwaliteit van onze producten steeds borgen en verbeteren. Je start hiervoor een offertetraject op en bewaakt dat we daarbij aan onze inkoopvoorwaarden voldoen. Na de gunning organiseer en begeleid je de audit. Dit betekent dat je de interviews inplant, de afspraken met collega's en de auditor bewaakt, de voortgang afstemt, het budget bewaakt en zorgt voor de noodzakelijke archivering. Na de audit ondersteun jij je collega's bij het uitvoeren van de aanbevelingen. Zo faciliteer of leid je workshops voor de opzet of aanpassing van het controleraamwerk en denk je mee over het aanpassen van procesonderdelen of het verhelderen van rollen.
Heb je zelf ideeën voor risicobeheersing, dan bespreek je dat in het team. Daarnaast help je je collega's bij het opstellen of reviewen van proces gerelateerde documentatie, zoals proces- en productflows, en bewaak je dat deze altijd actueel en onderling consistent is.

Functie-eisen

Jij snapt alles van risicogericht denken en complexe onderwerpen betekenen voor jou een uitdaging. Als sterke analyticus weet je snel tot de kern van de zaak door te dringen. Je bent een echte aanpakker en werkt daarbij graag samen met collega's uit verschillende disciplines. Door je communicatieve vaardigheden gaat dat je ook gemakkelijk af. Daarnaast heb je:

  • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau, bij voorkeur in de richting van economie, accountancy of bedrijfskunde, met kennis van risicomanagement en control.
  • Bij voorkeur ervaring met risicomanagement en audits, of je bent thuis in de theorie en praktijk van het testen.
  • Ervaring met het ondersteunen van collega's bij verbetertrajecten en het vastleggen van proces gerelateerde documentatie is een mooie extra.
  • Je kunt prima omgaan met MS Visio.

Wij bieden

Werken middenin de zorg, bij een organisatie die regelmatig in de schijnwerpers staat. Een functie waarbij jij onderdeel bent van een team dat verantwoordelijk is voor een systeem waarvan er maar één in dit land bestaat. Je krijgt 25 directe collega's die hun werk en de werksfeer met een 8 waarderen. En verder:

  • Een salaris van maximaal € 4.049 (schaal 10), met een doorgroeimogelijkheid naar (schaal 11). Daar komen nog vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering bij.
  • Goede faciliteiten om je werk te doen, zoals een smartphone en laptop.
  • Diverse verlofmogelijkheden en mogelijkheden tot het volgen van opleidingen, cursussen of deelname aan seminars.

Neem voor meer inhoudelijke informatie over de functie van procesmedewerker contact op met Dineke Rentema, Adviseur Kwaliteit en Proces, telefoon 030 - 285 08 45.

Solliciteren op de functie van Procesmedewerker
Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de Solliciteer button, onder vermelding van vacaturenummer 1712.

Omdat je in deze functie met vertrouwelijke gegevens werkt, vragen we tijdens de sollicitatieprocedure om referenties en heb je om in dienst te treden een 'Verklaring Omtrent Gedrag' nodig.

Sluitingstermijn
Omdat wij het belangrijk vinden om de allerbeste match te vinden, hanteren we in onze procedures geen sluitingstermijnen. Dat betekent dat we de vacature pas sluiten als we een goede kandidaat hebben gevonden. Als je meer informatie wilt over de stand van zaken van deze procedure, kun je contact opnemen met onze recruiter Viec Nguyen bereikbaar op vnguyen@nza.nl of via 030 - 296 81 11.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Procesmedewerker, Risicomanagement, Control, Accountancy, Overheid

Bezoek www.nza.nl voor meer informatie over de vacature Procesmedewerker of solliciteer online op de vacature Procesmedewerker.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.