Assistent Controller

Werkgever
Leger des Heils Goodwillcentra
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Niche
Financieel
Branche
Gezondheidszorg/Welzijn
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
-

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Het Leger des Heils is een christelijke organisatie en actief in meer dan 120 landen. Vanuit haar christelijke motivatie verleent het Leger materiële en immateriële hulp aan mensen “zonder helper”. Het Leger des Heils in Nederland is actief op het gebied van de maatschappelijke opvang, arbeidsre-integratie, reclassering, preventie en maatschappelijk herstel, verslavingszorg, kerkelijk werk en internationale ontwikkelingshulp. De 5.500 professionals en 900 vrijwilligers van het Leger des Heils staan per jaar klaar voor circa 55.000 mensen.

Voor meer informatie over de organisatie: www.legerdesheils.nl.

Werkeenheidinfo:
In Nederland zet het Leger des Heils zich al bijna 130 jaar in voor mensen zonder helper: mensen die niemand hebben om op terug te vallen. In Amsterdam gebeurt dit onder de naam Goodwillcentra Amsterdam (GWCA).

Onze medewerkers zetten zich vanuit een positief christelijke levensovertuiging in voor kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. In al deze vakgebieden is de deskundigheid, gedrevenheid en vasthoudendheid van onze medewerkers van cruciaal belang. We zijn actief binnen de opvang van dak- en thuisloze mannen en vrouwen, maatschappelijk werk, gehandicaptenzorg, woonbegeleiding, casemanagement, ouderenzorg, jeugdzorg, naschoolse dagbehandeling, kinderhospice, buurtcentra en de thuiszorg. Deelnemers van het Leger des Heils kunnen bij ons werkervaring opdoen bij de sociale firma 50|50 om zo een plek in de samenleving terug krijgen.

Functieomschrijving

Leger des Heils heeft voor haar locatie in Amsterdam-Noord een vacature voor een

 

Assistent Controller M/V

28- 36 uur per weekFunctiebeschrijving:
Door bij te dragen aan de financiële basis van het Leger des Heils maak je een verschil. Zo helpen jouw cijfers anderen om weer perspectief in hun leven te krijgen. Dat is onze vorm van winst.

De Begroting vormt het financieel kader voor dagelijkse en beleidsmatige beslissingen. Het is een wezenlijk instrument dat helpt om de financiën dienstbaar te maken aan de Leger des Heils - missie: het helpen van mensen zonder helper. Het beheer van deze Begroting is een continue proces waarin jij een belangrijke rol hebt. Daarnaast heb je een aantal gerichte aandachtsgebieden zoals bijvoorbeeld het beheer van de Materiële vaste activa.

Wat ga je doen als Assistent Controller?

 • Mede opstellen en beheer van de Begroting:
 • Administratie en rapportage van investeringen en afschrijvingen (Materiële vaste activa);
 • Bijdragen aan kwartaalrapportages en jaarrekening;
 • Beheer en rapportage van leningen en voorzieningen;
 • Financiële analyses;
 • Assisteren van de Controller;
 • Participatie in financiële projecten en werkgroepen.

Afdelingsinfo:
De Assistent-Controller maakt als staffunctionaris deel uit van de afdeling Financieel Beheer die verder is onderverdeeld in Bedrijfs- en Debiteurenadministratie. Je ontvangt rechtstreeks leiding van de Controller. Financieel Beheer maakt deel uit van het Bedrijfsbureau. Het Bedrijfsbureau bestaat hiernaast uit de afdelingen Facilitair Beheer, Functioneel Beheer, Productie Beheer, HR en Directiezaken. Het Bedrijfsbureau wordt aangestuurd door de Directeur Bedrijfsvoering.

Functie-eisen

 • Afgeronde financiële opleiding op HBO - niveau (bijvoorbeeld SPD of HEAO)
 • Aantoonbare ervaring en een uitstekende beheersing van Excel
 • Cijfermatig sterk, zowel in analyse als in de administratie van details
 • Kan gestructureerd en zelfstandig grote hoeveelheden gegevens verwerken
 • Gedreven, no-nonsense en praktisch ingesteld
 • Stressbestendig in verband met werkzaamheden die onder tijdsdruk kunnen staan
 • Organisatie - sensitief en communicatief vaardig op verschillende niveaus
 • Kan flexibel optreden in een snel veranderende interne en externe omgeving
 • Een positief Christelijke levensovertuiging en het onderschrijven van de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg.

Wij bieden

Op basis van opleiding en ervaring wordt je volgens de CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening ingeschaald in schaal 9. Deze loopt van minimaal € 2.656,-- tot maximaal € 3.847,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. De CAO kent een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3% en hecht veel waarde aan flexibiliteit (Individueel Keuzebudget) en persoonlijke ontwikkeling (Loopbaanbudget).

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
Opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Duur:
Aanstelling in eerste instantie voor bepaalde tijd. Verlenging behoort zeker tot de mogelijkheden.We zien jouw sollicitatie met motivatie en uitleg van jouw christelijke levensovertuiging vergezeld van jouw curriculum vitae graag voor 15 mei 2017 tegemoet via onze sollicitatiepagina door te klikken op de Solliciteer button.

Conform het wervings- en selectiebeleid van de stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg hebben bij gelijke geschiktheid interne kandidaten voorrang.

Contactpersoon en informatie:
Arjan Obdam (Controller)
Tel. : 020-6301111

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Finance, Financieel, Financiële, Assistent Controller, Control, Controlling, SPD, HEAO

Bezoek www.legerdesheils-goodwillcentra.nl voor meer informatie over de vacature Assistent Controller of solliciteer online op de vacature Assistent Controller.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.