Allround Financial HBO M/V

Werkgever
Leger des Heils Goodwillcentra
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Niche
Financieel
Branche
Gezondheidszorg/Welzijn
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
-

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Het Leger des Heils is een christelijke organisatie en actief in meer dan 120 landen.
Vanuit haar christelijke motivatie verleent het Leger materiële en immateriële hulp aan mensen “zonder helper”. Het Leger des Heils in Nederland is actief op het gebied van de maatschappelijke opvang, arbeidsre-integratie, reclassering, preventie en maatschappelijk herstel, verslavingszorg, kerkelijk werk en internationale ontwikkelingshulp. De 5.500 professionals en 900 vrijwilligers van het Leger des Heils staan per jaar klaar voor circa 55.000 mensen.

Werkeenheid info:
In Nederland zet het Leger des Heils zich al bijna 130 jaar in voor mensen zonder helper: mensen die niemand hebben om op terug te vallen. In Amsterdam gebeurt dit onder de naam Goodwillcentra Amsterdam (GWCA).
Onze medewerkers zetten zich vanuit een positief christelijke levensovertuiging in voor kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. In al deze vakgebieden is de deskundigheid, gedrevenheid en vasthoudendheid van onze medewerkers van cruciaal belang. We zijn actief binnen de opvang van dak- en thuisloze mannen en vrouwen, maatschappelijk werk, gehandicaptenzorg, woonbegeleiding, casemanagement, ouderenzorg, jeugdzorg, naschoolse dagbehandeling, kinderhospice, buurtcentra en de thuiszorg. Deelnemers van het Leger des Heils kunnen bij ons werkervaring opdoen bij de sociale firma 50|50 om zo een plek in de samenleving terug krijgen.

Afdelingsinfo:
Deze allround HBO financial maakt deel uit van de afdeling Financieel Beheer die is onderverdeeld in Bedrijfs- en Debiteurenadministratie. De naaste collega’s zijn de andere medewerkers op de Debiteurenadministratie. Je krijgt operationele aansturing en begeleiding van de coördinator Debiteurenadministratie. Financieel Beheer maakt deel uit van het Bedrijfsbureau. Het Bedrijfsbureau bestaat hiernaast uit de afdelingen Facilitair Beheer, Functioneel Beheer, Produktie Beheer, HR en Directiezaken. Het Bedrijfsbureau wordt aangestuurd door de Directeur Bedrijfsvoering.

Functieomschrijving

Leger des Heils heeft voor haar locatie in Amsterdam-Noord een vacature voor eenAllround Financial HBO M/V

28 -32 uur per weekWat ga je doen als Allround Financial?
Door bij te dragen aan de financiële basis van het Leger des Heils maak je een verschil. Zo helpen jouw cijfers anderen om weer perspectief in hun leven te krijgen. Dat is onze vorm van winst.

Leger des Heils Goodwillcentra Amsterdam biedt zorg aan kwetsbare mensen zonder helper. Deze zorg wordt financieel mede mogelijk gemaakt door subsidies en gefactureerde dienstverlening. Hiervoor is een goed financieel overzicht noodzakelijk.
Daarin heb jij een belangrijke rol in deze gevarieerde functie. Je bent mede verantwoordelijk voor het beheer en de rapportage van de opbrengsten welke 65 miljoen euro per jaar bedragen.

Binnen het financiële team kun je de volgende werkzaamheden verrichten:
 • Boeking van subsidie opbrengsten en ontvangsten op het juiste contract;
 • Rapportage / analyse van deze opbrengsten in relatie tot de begroting en subsidie afspraken;
 • Forecasts opstellen van zorg ”productie” ten opzichte van het beschikbare budget;
 • Maken van balans specificaties van vorderingen en het bewaken van betaling door financiers;
 • Verslaglegging in de jaarrekening van de opbrengsten wat betreft balans en exploitatie;
 • Opstellen van financiële subsidie aanvragen;
 • Afstemming met gemeentelijke accounthouders over ingediende aanvragen;
 • Bewaking van het nakomen van subsidie afspraken.

Functie-eisen

 • Afgeronde financiële opleiding op HBO- niveau;
 • Aantoonbare ervaring en een goede beheersing van Excel;
 • Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
 • Zelfstandig, doorzettingsvermogen en vasthoudendheid om zaken geregeld te krijgen;
 • Is in staat tot het nauwkeurig uitvoeren van administratieve taken;
 • Beschikt over een positieve christelijke levensovertuiging en kan de doelstelling van de stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg onderschrijven.

Wij bieden

Op basis van opleiding en ervaring wordt je volgens de CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening ingeschaald in schaal 8. Deze loopt van minimaal €2.500,-- tot maximaal € 3.495,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. De CAO kent een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3% en hecht veel waarde aan flexibiliteit (Individueel Keuzebudget) en persoonlijke ontwikkeling (Loopbaanbudget).

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
Opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Duur:
Aanstelling in eerste instantie voor bepaalde tijd. Verlenging behoort zeker tot de mogelijkheden.

Bij in dienst treding dient medewerker in bezit te zijn van een Verklaring Omtrent het Gedrag met passend screeningsprofiel die niet ouder is dan drie maanden. Deze kan bij de gemeente worden aangevraagd.Neem voor meer informatie contact op met Arjan Obdam (Controller) via 020-6301111.

Voor meer informatie en reactie zie onze website: www.legerdesheils.nl

Solliciteren op de functie van Allround Financial
We zien jouw sollicitatie met motivatie en uitleg van jouw christelijke levensovertuiging vergezeld van jouw curriculum vitae graag voor 15 augustus 2017 tegemoet via onze sollicitatiepagina door te klikken op de Solliciteer button.

Conform het wervings- en selectiebeleid van de stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg hebben bij gelijke geschiktheid interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteldTrefwoorden: Assistent Controller, Finance, Financieel, Financieel Beheer, Controlling

Bezoek https voor meer informatie over de vacature Allround Financial HBO M/V of solliciteer online op de vacature Allround Financial HBO M/V.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.