Manager Financiën & HR

Werkgever
Lamme Groep BV
Plaats
Nederhorst Den Berg
Regio
Noord-Holland
Niche
Financieel
Branche
Overig
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
Lamme Textielbeheer

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Lamme Groep BV, haar formules en gelieerde bedrijven nemen de zorg omtrent textiel uit handen. Wij bieden een breed en kwalitatief productenpakket van textielreiniging, linnenverhuur, logistieke dienstverlening, kennis op het gebied van textiel en wassen. Alles gebaseerd op de wensen en behoeften van onze klanten. Lamme Groep heeft vestigingen in Nederhorst den Berg, Schiphol en Bad Vilbel – Duitsland. Wekelijks wassen, verpakken en distribueren wij ruim 350.000 kilo linnen en kleding voor hospitality (hotel, restaurants), airlines (luchtvaartmaatschappijen, cateraars) en zorginstellingen.

Functieomschrijving

Op dit moment zijn wij op zoek naar een

Manager Financiën & HR

40 uur per week

Jij als manager finance & HR
De manager financiën & HR maakt met de business unit manager airlines, business unit manager hospitality en algemeen directeur deel uit van het managementteam. De manager is eindverantwoordelijk voor alle werkzaamheden die worden verricht op het gebied van planning, financiën, control en HR. De afdeling bestaat uit vijf medewerkers en is ondersteunend en dienstverlenend aan de afdelingen binnen Lamme Groep en gelieerde bedrijven.

Functieomschrijving
Als manager bent je eindverantwoordelijk op het gebied van financiën, de administratieve organisatie en HR zowel op beleidsmatig als operationeel niveau. Tevens vervul je de rol van financieel- en HR geweten ten behoeve van de algemeen directeur en collega managers. Je bent de ‘strategische financial’ van Lamme Groep. Ontwikkelen, implementeren en borgen van het financiële-, administratieve-, ICT-, HR- en informatievoorzieningsbeleid is jou niet vreemd zodat Lamme Groep met de gewenste kwaliteit en efficiency wordt ondersteund. Je zorgt voor een adequate uitvoering van de tactische en operationele plannen van de organisatie met als doel de continuïteit en winstgevendheid van Lamme Groep te waarborgen. Als manager handel je binnen de gestelde beleidskaders.

Meer informatie over Lamme en de functie vindt je op www.lamme.nl/vacatures.

Functie-eisen

Een collega die zich snel zaken eigen kan maken en energie krijgt van een dynamische omgeving. De functie is vakinhoudelijk veelzijdig, dus er wordt een hoge mate van vakkennis vereist. Naast een relevante afgeronde opleiding op het gebied van financiën op minimaal HBO niveau heb je ook minimaal vijf jaar ervaring als eindverantwoordelijk manager. Het is voor ons vanzelfsprekend dat je op de hoogte bent van actuele en relevante wetgeving. Tevens heb je ervaring met Afas en Office.

Wij bieden

Een leuke afwisselende baan bij een dynamisch bedrijf. Het salaris bedraagt minimaal € 4.541,- en maximaal € 7.562,- per maand op basis van 40 uur per week. Daarnaast bieden wij een aanvullend pakket van arbeidsvoorwaarden. De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor bepaalde tijd.

Je motivatie en CV kun je per email voor 15 mei 2017 sturen via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteer button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Manager Finance, Finance Manager, HR Manager, Management, Finance, Financiën, Financieel, HR, Human Resources

Bezoek www.lamme.nl voor meer informatie over de vacature Manager Financiën & HR of solliciteer online op de vacature Manager Financiën & HR.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Lamme Groep BV

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.