Assistent Controller

Werkgever
Keerpunt
Plaats
Hilversum
Regio
Utrecht
Niche
Financieel
Branche
Dienstverlening algemeen
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
-

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Functieomschrijving

Als gevolg van de huidige groei is Keerpunt ter uitbreiding van de afdeling Finance op zoek naar een Assistent Controller. In deze functie ben je de rechterhand van de Controller en er zijn op termijn doorgroeimogelijkheden binnen deze dynamische organisatie.Keerpunt heeft voor haar locatie in Hilversum een vacature voor een

Assistent Controller

32 - 38 uur

Wat ga je doen als Assistent Controller?
In deze uitdagende rol ben je onderdeel van het Finance team (5) en rapporteer je rechtstreeks aan de Controller. Als Assistent Controller ben jij een financiële spin in het web, je hebt een veelzijdig takenpakket waarmee je de gehele organisatie ondersteund, je draagt bij aan een effectieve en efficiënte inzet van de financiële processen binnen de organisatie en je fungeert als rechterhand en sparringpartner van de controller. Daarnaast speel je een belangrijke rol in het optimaliseren van administratieve processen en rapportages.

Wat worden jouw verantwoordelijkheden?

  • Verantwoordelijk voor het opstellen en analyseren van periodieke /jaar rapportages, budgetten en forecast en het intern en extern uitleggen en verantwoorden van deze rapportages en budgetten;
  • Optimaliseren van diverse bedrijfsprocessen en het management informatiesysteem;
  • Bewaken van de planning & control cyclus, medeverantwoordelijk voor het verder professionaliseren van deze cyclus;
  • Meewerken aan het opstellen van begrotingen en meerjarenplannen;
  • Meewerken aan het opstellen van de jaarrekening en maandafsluitingen en ondersteunen bij de accountantscontrole;
  • Consolideren van diverse rapportages en budgetten;
  • Bewaken van het algemene kostenbudget;
  • Voorkomende ad hoc werkzaamheden.

Functie-eisen

Back-up voor de Finance collega’s, denk hierbij aan facturatie. Wat zijn jouw talenten? Jij hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding in Accounting, Economie of Finance met tenminste 2 jaar relevante ervaring op financieel en administratief gebied.

Verder heb je goede communicatieve vaardigheden en ben je analytische sterk ontwikkeld. Je hebt overtuigingskracht en een oplossingsgerichte proactieve en flexibele werkhouding. Je bent kritisch, werkt nauwgezet en vindt het leuk om nieuwe dingen op te pakken en jezelf te ontwikkelen. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en een uitstekende beheersing en kennis van Microsoft Office (met name Excel) is een must.

Wij bieden

Voor meer informatie over de functie kan je bellen naar 035-7070221.

Solliciteren op de functie van Assistent Controller
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Laat ons dan kennis met je maken! Stuur jouw CV met motivatie (onder vermelding van Assistent Controller) aan Anouk Werkman via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Assistent Controller, Controlling, Control, Finance, Financieel, Financiële, Accounting, hbo

Bezoek www.keerpunt.nl voor meer informatie over de vacature Assistent Controller of solliciteer online op de vacature Assistent Controller.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Keerpunt

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.