(Junior) Assistant Controller

Werkgever
K3 Retail Nederland
Plaats
Nootdorp
Regio
Zuid-Holland
Niche
Financieel
Branche
Automatisering/ICT/Telecom
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
-

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Bij K3 Retail nemen briljante retailoplossingen een vlucht. En jouw carrière binnenkort ook. We zijn namelijk altijd op zoek naar enthousiaste mensen zoals jij.

Je krijgt de kans om te werken met de slimste mensen en de grootste merken. En het leuke is: de retailwereld is continu in beweging, dus zelfs de meest gewaagde ideeën worden regelmatig omarmd en direct doorontwikkeld. Met je toekomstkansen kan het minstens zo snel gaan. Bij K3 krijg je namelijk altijd wat je verdient. Een aantrekkelijke beloning en een uitdagende baan bijvoorbeeld. Stilzitten is alvast geen optie. Dus reageer meteen, dan gaan we samen aan de slag!

Functieomschrijving

K3 Retail heeft voor haar locatie in Nootdorp een vacature voor een


(Junior) Assistant Controller


Wat ga je doen als Assistant Controller?
Als (Junior) Assistant Controller ben je verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie van één van onze bedrijfsonderdelen. Onder meer ben je betrokken bij het monitoren van de forecasts, verzorg je de debiteuren/ crediteuren administratie en ben je verantwoordelijk voor de maandafsluiting. Ook ben jij degene die zorgt dat alle stukken voor de jaarafsluiting correct worden aangeleverd en onderhoud je de contacten met accountants.

Naast de dagelijkse (operationele) financiële werkzaamheden, ben je samen met jouw collega assistant controller, verantwoordelijk voor het optimaliseren en inrichten van onder andere de debiteuren- en crediteurenprocessen en optimaliseren en verder uitdiepen van ons cashmanagement.

Concrete taken en verantwoordelijkheden zijn;
 • verzorgen van de maandafsluiting;
 • debiteurenbeheer;
 • crediteurenbeheer;
 • cashmanagement;
 • nauwe samenwerking met de Assistant Controller en de Controller van K3 Retail.

Functie-eisen

Als (Junior) Assistant Controller ben je van A tot Z verantwoordelijk voor de financële administratie van één van onze bedrijfsonderdelen. Hierdoor ontwikkel je jezelf in snel tempo verder in het financiële werkveld. Je werkt vanuit Nootdorp, waar ook jouw directe collega’s werkzaam zijn. Dit geeft veel mogelijkheid te sparren met en te leren van ervaren collega’s.

HBO geschoolde financial op zoek naar eerste of tweede carrièrestap
Jouw ervaring maakt dat je een goed overview hebt van financiële processen. Ervaring op het gebied van debiteurenbeheer is een pré.

Daarnaast herken je je in het volgende profiel;
 • afgeronde HBO opleiding in een financiële/ economische richting;
 • 2-5 jaar werkervaring in accounting of control;
 • praktische boekhoudervaring, opgedaan tijdens een (meewerk)stage of eerste baan;
 • sterke communicatieve vaardigheden in de Engelse taal.

Gezien het zelfstandige karakter van de functie ben je een selfstarter en niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken. Heb je naast bovenstaande ervaring ook kennis van Dynamics NAV en praktijkkennis van IFRS/ Dutch GAAP dan is dat mooi meegenomen.

Wij bieden

 • een marktconform basissalaris;
 • aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 24 vakantiedagen, een interessante pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
 • opleidingsmogelijkheden;
 • zelfstandigheid en ruimte voor persoonlijke en professionele groei.

Ben jij de (Junior) Assistant Controller waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan direct via onze sollicitatiepagina ter attentie van Romana Bosklopper Bosklopper (HR Manager), door te klikken op de solliciteerbutton.

Meer informatie
Heb je nog vragen die je eerst wilt stellen? Geen probleem! Neem contact op met Romana via hr@k3retail.com / 015 – 251 6555 of Willem Tukker (Controller) via willem.tukker@k3retail.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Financial, Finance, Financieel, Financiële, Controller, Controlling, Assistant Controller, Junior Controller

Bezoek www.k3business.nl voor meer informatie over de vacature (Junior) Assistant Controller of solliciteer online op de vacature (Junior) Assistant Controller.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

K3 Retail Nederland

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.