Medewerker Finance en Control

Werkgever
Inventum BV
Plaats
Houten
Regio
Utrecht
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO, HBO
Ervaring
5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Functieomschrijving

Veilig en vertrouwd.

Veilig en vertrouwd. Het is een belofte die wij al meer dan 100 jaar waarmaken. Een belofte die echter begint bij vernieuwing en de bevlogenheid van onze medewerkers om dingen anders, liefst beter te doen. Voor alles werken wij aan duurzame, energiebesparende oplossingen. Dat maakt ons vaak de nummer één als het gaat om innovatieve ventilatie- en warmwatersystemen. Door actief met partners samen te werken leveren wij totaalconcepten die ook u op voorsprong zetten door hun veiligheid, comfort, lange levensduur en lage energiekosten.Inventum staat aan de vooravond van een aanzienlijke groei, zowel nationaal als internationaal. Om onze ambitieuze plannen te realiseren, zijn wij op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze en stressbestendige:

Medewerker Finance en Control

Parttime 24-28 uur - HoutenWerkzaamheden:
Als Medewerker Finance & Control ben je verantwoordelijk voor het, het maken van analyses en management rapportages. Je bent werkzaam op de afdeling Finance en legt verantwoording af aan/ontvangt leiding van de Business Controller. Jij zorgt ervoor dat alle managementinformatie betrouwbaar en correct is en dat deze tijdig en te allen tijde beschikbaar is.

Functie-eisen

Inventum is op zoek naar een kandidaat met minimaal 5 jaar ervaring in het opstellen van liquiditeitsprognoses en financiële rapportages. Weet hoe je moet ondersteunen bij het maken van de begroting, de maand- en jaarafsluiting. Daarnaast beschik je over voldoende ervaring met het voeren van de dagelijkse activiteiten die bij een volledige bedrijfsadministratie horen.

Je bezit minimaal:

 • Een (relevante) afgeronde HBO of WO opleiding (bijvoorbeeld SPD, Bedrijfseconomie of Accountancy).
 • Minimaal 5 jaren werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je hebt kennis van MS Office, gevorderd in Excel
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Een hands-on mentaliteit is een vereiste
 • Ervaring met SAP en ADP is een pré.
 • Je bent communicatief vaardig, slagvaardig, doortastend en laat je niet snel uit het veld slaan


Competenties:

 • Zelfstandig kunnen werken;
 • Overzicht en inzicht kunnen creëren en behouden, prioriteiten stellen;
 • Stressbestendigheid;
 • Analytisch vermogen
 • Prioriteiten kunnen stellen, ‘sense of urgency’;
 • Accuraat en georganiseerd kunnen werken;
 • Doorzettingsvermogen;
 • Goede communicatieve vaardigheden, sterke uitdrukkingsvaardigheid en overtuigingskracht.

Wij bieden

Een dynamische baan in een turbulente, veranderende en groeiende technische omgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Het nemen van initiatieven en verantwoording is in deze functie vanzelfsprekend. De salariëring vindt plaats volgens functiegroep J. Deze schaal kent een maximum van € 3.731,- bruto per maand bij een 38-urige werkweek. Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Kortom een afwisselende functie in Houten voor 24-28 uur per week met uitzicht op vast dienstverband. Wij zouden het fijn vinden als je in de directe omgeving van Utrecht woont.Een parttime functie, uitdagend en met uitzicht op een vast dienstverband. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Liesbeth den Adel, HR Manager, op telefoonnummer 030-274 84 31. Ben je geïnteresseerd, Reageer dan voor 18 juli 2017 via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteer button.
Gesprekken zullen gepland worden na onze bedrijfssluiting in week 33.

Wanneer je voor vrijdag 21 juli geen uitnodiging voor een kennismakingsgesprek hebt ontvangen, kan je ervan uit gaan dat wij de selectieprocedure zonder jou voortzetten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld


Bezoek www.inventum.com voor meer informatie over de vacature Medewerker Finance en Control of solliciteer online op de vacature Medewerker Finance en Control.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.