Medewerker financiële administratie - IHMG

Werkgever
International Hotel Management Group B.V.
Plaats
Rheden
Regio
Gelderland
Niche
Financieel
Branche
Toerisme/Recreatie
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
-

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

International Hotel Management Group (IHMG) is de vanuit Nederland opererende moedermaatschappij van de merken Sandton Hotels en Pillows Hotels. Sandton Hotels bestaat sinds 2004 en heeft sindsdien met haar bijzondere designs en hoge service niveaus diverse (kwaliteit)onderscheidingen in de wacht gesleept. Met de vernieuwde Pillows Hotels brand lanceren wij onze luxueuze boutique hotel collectie. Wij zijn volop in beweging & ontwikkeling en hebben de doelstelling om in de komende jaren diverse huidige Sandton hotels te transformeren naar de Pillows brand. Tevens hebben wij de ambitie meerdere nieuwe Pillows hotels te realiseren in de grotere Europese steden.

Functieomschrijving

Ben jij een ambitieuze financial professional op HBO niveau? Stroop jij graag jouw mouwen op om structuur te brengen en te helpen bij verdere optimalisatie? Wil jij vanuit de holding de financial specialist zijn voor enkele hotels?


International Hotel Management Group heeft voor haar locatie in Rheden een vacature voor een


Medewerker Financiële Administratie

38 uur


Jouw rol als Medewerker Financiële Administratie
Als medewerker financiële administratie draag jij de verantwoordelijkheid voor de financiële administratie van een of meerdere hotels van de internationale collectie. Je houdt je bezig met diverse aspecten waaronder crediteuren, debiteuren en de verwerking van bank mutaties. Je bent de accurate boekhouder en financial partner voor de hotel managers. Vanuit dat partnership ben je actief bezig met optimalisatie en samen met jouw collega’s draag je oplossingen aan ter verbetering van de dienstverlening. Je draagt dus bij aan de efficiëntie en effectiviteit van de afdelingspropositie terwijl de organisatie groeit.

Functie-eisen

Ben jij een ambitieuze financial professional op HBO niveau? Stroop jij graag jouw mouwen op om structuur te brengen en te helpen bij verdere optimalisatie? Wil jij vanuit de holding de financial specialist zijn voor enkele hotels?

Check jouw profiel;
  • HBO werk/denk niveau
  • Harde werker met de intrinsieke motivatie tot verbeteren van de administratieve organisatie
  • Onafhankelijke denker die professioneel adviseert en uitvoert
  • Teamspeler met focus op kwaliteit
  • Zelf startend en gevoel voor verantwoordelijkheid
  • Service gerichte en probleem oplossendeinstelling
  • Ervaring in een soortgelijke functie
  • Professionele communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, Frans is een grote pre!

Wij bieden

Afhankelijk van kennis en ervaring bieden wij een aantrekkelijk salaris in de range van €23.400 - €31.500 bruto per jaar, incl vakantiegeld obv een 38-urige werkweek. Ook bieden wij als organisatie een aantrekkelijke kortingsregeling bij alle hotels binnen de portefeuille van IHMG en bieden wij collectiviteitskorting op verschillende verzekeringen bij Centraal Beheer Achmea. Tot slot kent IHMG een goede pensioenregeling bij Delta Lloyd.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeroen Korteland, Recruiter IHMG via +31(0)6 54638822.

Solliciteren op de functie van Medewerker Financiële Administratie
Solliciteer via de sollicitatiepagina door te klikken op de solliciteerbutton en wij zullen je zo spoedig mogelijk feedback geven en hopen natuurlijk dat we samen met jou onze ambities kunnen realiseren.

We kijken uit naar jouw sollicitatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Financieel Medewerker, Administratief Medewerker, Medewerker Financiële Administratie, Finance, Financieel, Administratief, HBO

Bezoek www.ihmg.eu voor meer informatie over de vacature Medewerker financiële administratie - IHMG of solliciteer online op de vacature Medewerker financiële administratie - IHMG.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.