Assistent Controller

Werkgever
Huisartsenposten Oost-Brabant
Plaats
's-Hertogenbosch
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Gezondheidszorg/Welzijn
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
-

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Functieomschrijving

Assistent controller Hart voor Brabant Doktersdiensten BV., onderdeel van Huisartsenposten Oost-Brabant zoekt een:

 

Assistent Controller

‘s-Hertogenbosch 32 uur per week

 

Kan jij cijfers vertalen naar heldere rapportages en adviezen? Heb jij ervaring met financiële administratie en lever jij graag een bijdrage aan volledige, juiste en tijdige oplevering van de financiële administratie? Ben jij analytisch sterk en kun je beschikbare data vertalen naar rapportages en managementdashboards? Ben jij geïnteresseerd in het optimaliseren van managementinformatiesystemen die huisartsen, management en controller ondersteunen in het realiseren van de organisatiedoelstellingen? En zijn klantgericht, flexibel, stressbestendig, gericht op samenwerking en zelfstandig kenmerkend voor jou? Dan zoeken we jou!


Functieomschrijving Assistent Controller
Als assistent controller ben je verantwoordelijk voor de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de financiële administratie. Je analyseert data, ontwikkelt samen met het management en zorgorganisaties managementrapportages op het gebied van financiën, productie, kwaliteit en HR en stelt deze beschikbaar. Je brengt risico’s in kaart en je ondersteunt en faciliteert management en zorgorganisaties. Je werkt in een klein team en samen met controller en administratief financieel medewerkers zorg je voor een goede afstemming, coördinatie en optimalisatie van de administratieve processen. Als assistent controller fungeer je als volwaardig sparringpartner voor het management en zorgorganisaties.

De eerstelijnszorg is volop in beweging. Dit vraagt om een flexibele organisatie die gericht is op continu leren en verbeteren. Dus ook voor jou en het team. Als assistent controller val je onder de verantwoordelijkheid van de manager bedrijfsbureau en stem je inhoudelijk af met de controller.

Kerntaken:

 • Je voert de administratieve werkzaamheden met betrekking tot de begroting tijdig en conform wet- en regelgeving uit en stelt de concept jaarrekening op;
 • Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie en je bewaakt de liquiditeit;
 • Je bent een kritisch sparringpartner voor zorgorganisaties en management;
 • Je denkt mee, geeft advies en verzorgt management rapportages;
 • Je beheert managementinformatiesystemen en administratieve systemen;
 • Je verzorgt data-analyses en hebt een centrale rol bij het opzetten en onderhouden van het informatiesysteem, dashboards en KPI’s;
 • Je verdiept je in (landelijke) ontwikkelingen op het gebied van beleidsregels, business intelligence en financial accounting.

Functie-eisen

 • Je beschikt over een relevant HBO diploma op het gebied van Finance en/of Control;
 • Je hebt ervaring met bedrijfskunde en projectmanagement;
 • Je beschikt over gevorderde kennis van automatisering en business intelligence;
 • Je hebt grondige kennis van financiën, gevoel voor cijfers en bij voorkeur affiniteit met de zorg;
 • Je hebt kennis van wet- en regelgeving en de financieringsstromen;
 • Je werkt zelfstandig en beschikt over goede advies- en communicatievaardigheden;
 • Je bent analytisch sterk en kan goed verbanden leggen;
 • Je geniet ervan vakkennis te delen en samen met collega’s gevarieerde voorkomende problemen op te lossen;
 • Je bent klantgericht en gericht op dienstverlening aan partners binnen de eerstelijnszorg.

Wij bieden

Wij bieden je een uitdagende functie voor 32 uur met veel verantwoordelijkheid in een dynamische organisatie. De functie wordt, afhankelijk van jouw ervaring, gewaardeerd in schaal 8 van de cao huisartsenzorg, minimaal 3.049,- EUR en maximaal 3.991,- EUR per maand, bij een fulltime dienstverband (38 uur). Aanstelling vindt plaats voor één jaar met de intentie om te verlengen naar een vaste instelling.
Voor meer informatie neem je contact op met Henry de Goeij, controller of Monique Römkens, manager bedrijfsbureau, op 088 8765200.

Solliciteren op de vacature Assistent Controller?
Solliciteren doe je door vóór donderdag 15 november met een motivatiebrief met CV aan te leveren via ons sollicitatieformulier, door te klikken op de solliciteerbutton.

De selectie gesprekken vinden plaats op dinsdag 21 november op locatie van Hart voor Brabant Doktersdiensten BV. te Den Bosch.

Hart voor Brabant Doktersdiensten BV is onderdeel van Huisartsenposten Oost-Brabant en levert servicegerichte diensten aan huisartsen en zorgorganisaties. Huisartsenposten Oost-Brabant verleent acute huisartsenzorgzorg tijdens de avonden, nachten, weekenden en op feestdagen. Het verzorgingsgebied telt ruim 1,1 miljoen inwoners.

Vanuit het bedrijfs- en bestuursbureau in Den Bosch vindt o.a. ondersteuning plaats op het gebied van P&O, financiën, communicatie , ICT en kwaliteit. Op het hoofdkantoor zijn ongeveer 30 mensen werkzaam.

Trefwoorden: Vacature Assistent Controller Den Bosch, Vacature Assistent Controller ’s-Hertogenbosch, Vacature Assistent Controller Noord-Brabant, Zorg, Eerstelijns, Financieel, Business Intelligence

Bezoek www.huisartsenpost-hov.nl voor meer informatie over de vacature Assistent Controller of solliciteer online op de vacature Assistent Controller.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Huisartsenposten Oost-Brabant

Resized Image

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.