Manager controlepraktijk (familiebedrijven - MKB+)

Werkgever
Hoofdkantoor
Plaats
's-Hertogenbosch
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
79

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Voor een middelgroot kantoor zijn wij op zoek naar een Accountant RA, een manager voor de controlepraktijk. De klantenportefeuille loopt uiteen van MKB-bedrijven tot grote, internationale organisaties en van publieke sector tot zorg. De grotere familiebedrijven vormen een belangrijk deel van de klanten. Ondanks dat het om een grote organisatie gaat, met een internationaal samenwerkingsverband, zijn de vestigingen relatief klein. Deze variëren namelijk van 30 - 70 medewerkers, waardoor je iedereen op je kantoor gemakkelijk leert kennen. De sfeer onder de collega's wordt gekenmerkt door ondernemendheid en scherpzinnigheid. Je krijgt veel verantwoordelijkheden, maar ook veel vrijheden.

Functieomschrijving

Als Accountant RA en manager van de controlepraktijk val je onder eindverantwoordelijkheid van de partner, maar draag je zelf verantwoordelijkheid voor je klanten. Je adviseert hen over uiteenlopende aspecten van de bedrijfsvoering en weet "de vraag achter de vraag" te stellen, om de behoefte goed te kunnen bepalen. En heb je zelf de kennis niet om een specifieke vraag te beantwoorden, dan schakel je één van de vele specialisten in. Om de controlewerkzaamheden uit te voeren, geef je leiding aan minder ervaren collega's, van junior assistent tot junior manager. en help je hen in hun verdere vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. 

Functie-eisen

Heb je je RA-titel behaald en ben je op zoek naar een middelgroot kantoor om je volgende stap te zetten? Heb je minimaal 6 jaar ervaring, ben je communicatief sterk, creatief en ondernemend? Dan komen we graag in gesprek om te kijken of zij het juiste platform kunnen bieden voor je verdere ontwikkeling.

Wij bieden

Een salaris tussen € 3.800 en € 5.000 bruto per maand, een leaseauto, een contract voor onbepaalde tijd, 32 vakantiedagen, flexibele werktijden, een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen.

Heb je interesse of wil je graag meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Moniek Vinken via telefoonnummer 06 - 485 22 190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature Manager controlepraktijk (familiebedrijven - MKB+) of solliciteer online op de vacature Manager controlepraktijk (familiebedrijven - MKB+).

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Hoofdkantoor

Resized Image

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.