Gevorderd assistent accountant RA

Werkgever
Hoofdkantoor
Plaats
Den Bosch
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 2.000 - € 3.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
56

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Dit kantoor is op zoek naar een assistent accountant RA voor (inter)nationale MKB-klanten die toe is aan een 2e stap! Naast controlewerkzaamheden kun je jezelf hier verdiepen in data-analyse, wanneer je dat wilt. Meer weten? Lees dan verder...

Dit kantoor telt meerdere regionale vestigingen, die relatief kleinschalig zijn. Daarentegen zijn zij groot genoeg om gespecialiseerde functies te bieden. Je kunt je als belastingadviseur bijvoorbeeld volledig op internationale klanten richten en als assistent accountant volledig op controlewerkzaamheden. Zij maken onderdeel uit van een groter samenwerkingsverband en kunnen daardoor grote stappen zetten op het gebied van personeelsbeleid, automatisering, vaktechniek etc. Zij proberen de diversiteit van de grootste kantoren te combineren met kleinere, informele vestigingen. De cultuur is dan ook heel laagdrempelig en iedere vestiging is anders. Vanwege groei zijn ze op zoek naar een gevorderd assistent accountant RA.

Functieomschrijving

Als assistent accountant in de controlepraktijk ga je je natuurlijk bezig houden met het uitvoeren van uiteenlopende controlewerkzaamheden. Je werkt samen met de controleleider en test de interne controlemaatregelen. Je brengt het administratieve proces bij klanten in kaart verdiept je in het automatiseringsproces. Je schat risico's bij je klanten in en signaleert verbeterpunten. Je onderhoudt zelf de contacten met je klanten, zodat je kunt groeien in je rol als adviseur. Je krijgt op deze vestiging 16 directe collega's in de auditpraktijk, maar daarnaast zijn er veel meer (assistent) accountants RA werkzaam in de organisatie.

Functie-eisen

Je bent een RA in opleiding en hebt al enkele jaren werkervaring opgedaan als assistent accountant audit bij een ander accountants- en belastingadvieskantoor. Ben je op zoek naar een MKB-kantoor dat jou goede opleidingsmogelijkheden kan bieden, waar vaktechniek op een hoog niveau is en waar ze op het gebied van automatisering ver gevorderd zijn? Dan zou dit kantoor interessant voor je kunnen zijn. Doordat het om een groter kantoor gaat, met regionale vestigingen, kunnen zij veel mogelijkheden bieden, maar blijft de bedrijfscultuur informeel met korte lijnen.

Wij bieden

Het kantoor biedt hele goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris, 29 vakantiedagen, vakantiegeld, pensioenregeling, een leaseauto en goede opleidingsmogelijkheden. Je krijgt veel diversiteit in je klantenportefeuille en omdat de teams klein zijn, kun je snel groeien.

Heb je interesse of wil je graag meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Moniek Vinken via telefoonnummer 06 - 485 22 190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature Gevorderd assistent accountant RA of solliciteer online op de vacature Gevorderd assistent accountant RA.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Hoofdkantoor

Resized Image

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.