Salarisadministrateur

Werkgever
Hogeschool Tio
Plaats
Utrecht
Regio
Utrecht
Niche
Financieel
Branche
Onderwijs/Wetenschap
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
Hogeschool Tio

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving


Tio is een particuliere onderwijsinstelling en verzorgt erkende hbo- en mbo4-opleidingen op het gebied van hotel, event, toerisme, business en e-commerce. Jaarlijks studeren zo'n 1500 studenten aan de kleinschalige vestigingen van Tio. Alle hbo-opleidingen van Hogeschool Tio staan op nummer 1 in de Keuzegids 2017 en alle mbo-opleidingen zijn in de Keuzegids gekwalificeerd als Topopleiding.

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een uitdagende baan bij één van de beste hogescholen van Nederland? Lees snel verder!

 

Salarisadministrateur

32-40 uur

Standplaats UtrechtDe functie salarisadministrateur
Je komt te werken op ons nieuwe, moderne hoofdkantoor op loopafstand van station Utrecht Centraal. Binnen tien minuten loop je van het station naar jouw werkplek. Je werkt hier samen met ongeveer 50 collega’s; jouw team op de financiële afdeling bestaat uit vijf medewerkers: een controller, een administrateur debiteuren, een administrateur crediteuren en een collega salarisadministrateur. De financiële afdeling is verantwoordelijk voor de verwerking en verslaglegging van de financiële gegevens van Hogeschool Tio. Samen met het team zorg je ervoor dat financiële transacties tijdig en correct worden afgehandeld.

Als salarisadministrateur zorg je voor de algehele maandelijkse salarisverwerking, houd je de salarisadministratie up to date en bereid je de loonaangifte voor. Daarnaast ben je het directe aanspreekpunt voor vragen van medewerkers rondom de salarisafhandeling en onderhoud je nauw contact met de afdeling P&O over mutaties in het personeelsbestand en veranderingen in de wetgeving. Verder ga je proactief op zoek naar mogelijke procesverbeteringen in de salarisverwerking.

Functie-eisen

  • een opleiding op hbo-niveau, aangevuld met een PDL-opleiding;
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • ervaring met het zelfstandig uitvoeren van de salarisverwerking;
  • goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • kwaliteitsgericht;
  • stevige ervaring met Microsoft Office;
  • kennis van Exact Globe (pré).

Wij bieden

Een uitdagende baan van 32 tot 40 uur per week bij één van de beste hogescholen van Nederland. Hogeschool Tio staat voor persoonlijk, excellent en ondernemend werken. Tio biedt goede (ICT-)faciliteiten, een prima beloning, en een uitdagende leeromgeving met voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je werkt binnen een enthousiast team van gemotiveerde en betrokken collega’s. Daarnaast worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.Dan komen wij graag met jou in contact. Solliciteren kan tot en met 30 juni a.s. uitsluitend via de sollicitatiepagina op de Tio-vacaturesite door te klikken op de Solliciteer button. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met: Marten Busstra; Controller; uitsluitend bereikbaar per e-mail via m.busstra@tio.nl.

Je ontvangt uiterlijk op 14 juli een reactie van Tio betreffende jouw sollicitatie. Direct na binnenkomst van de eerste reacties beginnen wij met de selectie van kandidaten. Dus snel reageren helpt!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Salarisadministratie, Financieel, Loonadministratie, PDL, Salarisadministrateur Utrecht

Bezoek www.tio.nl voor meer informatie over de vacature Salarisadministrateur of solliciteer online op de vacature Salarisadministrateur.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Hogeschool Tio

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.