Medewerker Bedrijfsvoering

Werkgever
Gemeente Waalwijk
Plaats
Waalwijk
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Overheid/Non-profit
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
-

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

De gemeente Waalwijk zet zich in voor bijna 47.000 inwoners die met veel plezier wonen, werken en recreëren in Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik. De klant staat centraal in onze organisatie. Werk je bij ons, dan kom je in een organisatie met flexibele medewerkers die open communiceren met een bedrijfsmatige werkhouding. Onze kernbegrippen zijn: open houding, flexibel, ondernemend, betrokken en partner in co-productie.

Functieomschrijving

Waalwijk werkt!

Past deze cultuur bij jou?

Voor het team Maatschappelijke Ontwikkeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Medewerker Bedrijfsvoering

sparring partner van de teammanager

voor 18 uur per week

Jouw taken
Als medewerker bedrijfsvoering binnen het team Maatschappelijke Ontwikkeling weet je als geen ander te analyseren en te signaleren over knelpunten in diverse processen binnen het team.
Wanneer je mogelijkheden tot verbetering ziet, doe je hier verbetervoorstellen voor om de kwaliteit van de processen en de producten naar een hoger level te tillen. Het initiëren en opstellen van voortgangsrapportages hoort daar zeker bij. Je bent echt de sparring partner van zowel de teammanager als de medewerkers.
Een nadrukkelijke rol is voor je weggelegd in de regie en de bewaking van (subsidie)processen. Zo zorg je bijvoorbeeld binnen het subsidieproces voor kwaliteits- en rechtmatigheidscontroles én het opstellen van rapportages. Bij de totstandkoming van belangrijke producten van het team, zoals; jaarrekening, begroting en kadernota ondersteun je de teammanager in de coördinerende rol. Daarbij let je natuurlijk op de cijfers, maar heb je ook een kritische meedenkende blik op de inhoud en zaken als de meetbaarheid van prestaties. Tenslotte houd je een scherp zich op de budgetten van het team en ben je de centrale persoon in de overall informatievoorziening naar en vanuit het team.

Functie-eisen

Wij zoeken iemand die de uitdaging aan wil gaan om de omschreven taken vol enthousiasme in de praktijk te brengen. Een goed financieel en bedrijfskundig inzicht is daarbij vanzelfsprekend, maar jij biedt net dat beetje meer. De keuze voor een ervaren kandidaat óf iemand met veel potentie maar minder ervaring wordt gemaakt na de sollicitatiegesprekken met de kandidaten. Dus voor jou de uitdaging om ons te overtuigen dat jij de juiste kandidaat bent voor deze nieuwe functie! Wel verwachten wij dat je minimaal over een HBO werk/denkniveau beschikt en dat ook kunt aantonen.

Wij bieden

Wij bieden een interessante, veelzijdige en afwisselende functie in een dynamische en bruisende gemeente. Het salaris hangt af van leeftijd, opleiding en ervaring en bedraagt bij een volledige werkweek maximaal € 3712,-- bruto per maand (CAR/UWO salarisschaal 9 FNI). Verder bieden we een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Neem dan contact op met Robert Roos, teammanager Maatschappelijke Ontwikkeling, telefoon: 0416-683834/06-15509297 of via e-mail rroos@waalwijk.nl

Direct reageren?
Je curriculum vitae met onderbouwde schriftelijke motivatie ontvangen wij graag vóór 23 mei as via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteer button.

Wil je in elk geval beschrijven: waarom deze ambitie, wat maakt je uniek, wat zijn je kernkwaliteiten en je valkuilen. Vergeet daarbij niet het volgende vacaturenummer te vermelden: 17/13

Een verklaring omtrent het gedrag is vereist voor deze functie. Een online persoonlijkheidsvragenlijst (Big Five Personality) en/of een assessment kan onderdeel uit maken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Bezoek www.waalwijk.nl voor meer informatie over de vacature Medewerker Bedrijfsvoering of solliciteer online op de vacature Medewerker Bedrijfsvoering.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Gemeente Waalwijk

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.