Financieel Medewerker/Specialist

Werkgever
Gemeente Raalte
Plaats
Raalte
Regio
Overijssel
Niche
Financieel
Branche
Overheid/Non-profit
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO, HBO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
-

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Functieomschrijving

In het hart van Salland ligt Raalte. We werken hard, helpen elkaar graag en weten hoe we een feestje moeten bouwen. Om te zorgen dat het een feestje blijft, moet de gemeente zich bewust ontwikkelen in de richting die Raalte nodig heeft. We willen werken voor de samenleving in een respectvolle vertrouwensrelatie. Gewaardeerd partnerschap noemen wij dat. Binnen de gemeente moeten wij onze eigen zaken dan wel op orde hebben. Ons financieel cluster regelt alles om dit waar te helpen maken.

Gemeente Raalte heeft voor het financieel cluster een vacature voor een

 

Financieel Medewerker/Specialist


Wat ga je doen als Financieel Medewerker?
Jij komt fulltime bij ons werken voor een periode van 1 jaar in de rol van financieel medewerker/specialist die ook aanverwante zaken op kan pakken. Jouw opdracht is breed en afwisselend. Let wel, je bent niet elke dag actief op alle fronten tegelijk maar al met al is het een divers pakket. Dat bestaat onder andere uit ondersteuning bij de planning & control cyclus van Raalte, het beheren van onze verzekeringsportefeuille en schadeafhandeling, het uitvoeren van interne controle, advies geven rondom de werkkostenregeling en onze Vensters voor Bedrijfsvoering helpen vullen met de juiste gegevens. Je hebt door al deze werkzaamheden met veel verschillende collega’s binnen en buiten het eigen team te maken, maar ook met externe adviseurs.
En er is meer. Je gaat ook een bijdrage leveren aan de implementatie van een nieuw financieel systeem, een meer digitale planning & control cyclus en de verbetering van de processen.

Dit krijg jij van ons
In deze functie mag jij kritisch meekijken naar hoe Raalte financieel en administratief werkt. Kan iets handiger, beter, effectiever? We staan open voor jouw visie. Je bent niet alleen uitvoerend bezig, je mag ook zelfstandig adviseren als dat zo uitkomt en jij een goed idee of expertise hebt op het front waarover het gaat. We laten je niet zwemmen maar nemen je op in ons team en maken je snel wegwijs. Jij komt te werken in een team met bevlogen en betrokken collega’s die het onderste uit de kan halen voor de gemeente Raalte.

Functie-eisen

Je bent analytisch ingesteld en weet cijfers snel om te zetten in informatie. Je doet je werk met de nodige zelfstandigheid, doortastendheid, geduld en gedrevenheid. Je bent gericht op samenwerking en vindt het leuk mensen verder te helpen. Je hebt zo mogelijk een aantal jaren relevante werkervaring binnen (overheids-) financiën. Maar ook als je net bent afgestudeerd zijn we op zoek naar jou. Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding bij voorkeur in de richting bedrijfseconomie, accountancy of bedrijfskunde.

Wij bieden

Deze tijdelijke functie beslaat 36 uur in de week en wordt beloond vanuit functieschaal 9.
Wil je eerst meer weten? Bel dan Team manager Erwin Braskamp via 0572-347799.

Solliciteren op de functie van Financieel Specialist
We zoeken iemand die snel kan beginnen. Heb je zin om op de koffie te komen? Laat dit dan vóór 10 september 2017 weten via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

De gesprekken zijn gepland op maandag 18 september.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Finance, Financieel, Financiële, Financieel Medewerker, Finance Specialist, Overheid, Gemeente

Bezoek www.raalte.nl voor meer informatie over de vacature Financieel Medewerker/Specialist of solliciteer online op de vacature Financieel Medewerker/Specialist.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.