Planeconoom M/V

Werkgever
Gemeente Gorinchem
Plaats
Gorinchem
Regio
Zuid-Holland
Niche
Financieel
Branche
Overheid/Non-profit
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
-

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

De gemeentelijke organisatie van Gorinchem bestaat uit zes afdelingen, een tweetal stafeenheden en een tweehoofdige directie. Eén van de afdelingen is de afdeling Financiën.

Functieomschrijving

Hier is bij het team Vastgoed & Belastingen vacatureruimte ontstaan voor een fulltime

Planeconoom M/V

36 uur/per week


Het team:
Het team Vastgoed & Belastingen bestaat uit 16 medewerk(st)ers en heeft onder andere tot taak het gemeentelijk vastgoed te beheren, te onderhouden en heeft tot doel het behalen van een zo’n hoog mogelijk rendement op vastgoed, gronden en kapitaalgoederen (binnen de kaders die worden gesteld vanuit het maatschappelijke beleid).

Wat ga je doen als Planeconoom?
Als planeconoom adviseer je over het te voeren gemeentelijk grondbeleid inclusief grond aan- en verkopen en de algehele financiële situatie van de bouwgrond. Daarbij dien je in staat te zijn om verschillende belangen bij elkaar te brengen. Je bent bewogen om een ontwikkeling te bezien vanuit het financieel perspectief én om deze in financiële, ruimtelijke en maatschappelijke zin mogelijk te maken. Je functioneert daarbij als verlengstuk en adviseur van de projectleider, waarbij je risico’s op project- en portefeuilleniveau helpt te identificeren en voorstellen doet om deze te beheersen. Je levert een vaktechnische bijdrage in de realisatie van projecten middels o.a. deelname in werk- en projectgroepen. Daarin ben je medeverantwoordelijk voor het opstellen en herzien van het MPG en van exploitatieberekeningen en beoordeel je samenwerkingsovereenkomsten. Je treedt op als zelfstandig planeconoom in een grote PPS-constructie. Je treedt op als vraagbaak voor je collega’s.

Functie-eisen

Van alle medewerkers van onze gemeente verwachten wij dat zij samenwerkingsgericht zijn, hun doelen weten te realiseren en zich klantgericht en flexibel opstellen. In de functie van planeconoom vragen wij dat je beschikt over een aantal specifieke functie-competenties. In deze functie moet je omgevingsbewust zijn, beschikken over een analytisch vermogen en overtuigingskracht en oplossingsgericht kunnen denken.

Verder is succes in deze functie sterk afhankelijk van de bagage die wordt meegenomen:

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, alsmede een relevante opleiding op heao/hbo-niveau (financiële/bedrijfseconomie/civiel techniek).
  • Je hebt ruime kennis van taken van de afdeling en tenminste 5 jaar ervaring met grondexploitaties.
  • Je bent contactueel en redactioneel vaardig, analytisch en hebt een goed oplossend vermogen.
  • Je neemt initiatieven, treedt handelend op en bent zowel flexibel als in staat om onder tijdsdruk te werken.
  • Je hebt ook voldoende kennis van geautomatiseerde omgeving en gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen.
  • Je kunt goed overweg met Excel en andere benodigde computersoftware;

Wij bieden

Een dienstverband voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Inschaling is afhankelijk van leeftijd, ervaring/opleiding en zal plaatsvinden in de aanloopschaal 9 (max. 3.712,-), de functionele schaal 10 (max. € 4.121, --) of de uitloopschaal 11 (max. € 4.740, --) afhankelijk van werkervaring en opleiding. Deze bedragen zijn bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast bieden wij een individueel keuzebudget van 16,3% per maand, ruime opleidingsmogelijkheden, variabele werktijden en mogelijkheden tot koop en verkoop van verlofdagen.

Nadere informatie over de functie kan worden ingewonnen bij Edith Ticheloven, teamleider, via telnr. 0183-659 282. Heb je nog andere vragen dan kun je contact opnemen met Lennert van der Zee, adviseur Personeel & Organisatie, telefoon 0183-659 276.

Solliciteren op de functie van Planeconoom:
Geïnteresseerd? Laat dan je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina door te klikken op de Solliciteer button.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Adviseur, Financieel, Finance, Grondbeleid, Overheid, Gemeente, Civiel Techniek

Bezoek www.gorinchem.nl voor meer informatie over de vacature Planeconoom M/V of solliciteer online op de vacature Planeconoom M/V.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.