Financieel Beleidsmedewerker

Werkgever
Gemeente Goirle
Plaats
Goirle
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Overheid/Non-profit
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
170366 / 1

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

De gemeente Goirle telt bijna 23.500 inwoners die in de kernen Goirle en Riel wonen. Goirle is een grensgemeente, wordt aan de zuidkant omgeven door prachtige natuurgebieden en ligt in het groene hart van Midden-Brabant.

Goirle staat voor dynamiek en ontwikkeling. In Boschkens-west worden bijvoorbeeld de komende jaren enkele honderden duurzame woningen gebouwd. Andere beleidsterreinen zoals natuur en landschap, jeugd- en jongerenbeleid, recreatie en toerisme én zorg staan hoog op de gemeentelijke agenda. Vertrekpunt daarbij is de Toekomstvisie Goirle 2020: "Thuis in Goirle: groen, sociaal en ondernemend".

Kiezen voor werken bij de gemeente Goirle betekent kiezen voor uitdagingen nu en in de toekomst!

Functieomschrijving

Gemeente Goirle heeft voor de afdeling Ondersteuning een vacature voor een

 

Financieel Beleidsmedewerker

32 tot 36 uur per week


De afdeling Ondersteuning ondersteunt en faciliteert het bestuur, management en medewerkers op het gebied van financiën, facilitaire zaken en document- en informatiebeheer.

Wat ga je doen als Financieel Beleidsmedewerker?
Als financieel beleidsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het opstellen en analyseren van producten van de P&C-cyclus. Voor de medewerker die we nu zoeken ligt het accent vooral op de jaarrekening. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de contacten met de belastingdienst over de BTW, BCF en VPB. Je draagt zorg voor een systeem van controle op de aangifte. Het applicatiebeheer voor het vullen en ontsluiten van documenten van de P&C-cyclus (LIAS) behoort ook tot jouw taken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de treasury en moet je kunnen adviseren over het gemeentefonds.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO opleiding, een bedrijfseconomische achtergrond en een aantal jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen.

Je bent representatief en hebt een klant- en doelgerichte werkhouding die je weet te combineren met gevoel voor kwaliteit en integriteit. Daarnaast ben je een teamspeler die beschikt over daadkracht en zelfstandigheid.

Wij bieden

De functie is gewaardeerd in schaal 10. De inpassing, met een maximum van € 4.121,00 bruto per maand bij een 36-urige werkweek, vindt plaats afhankelijk van opleiding en ervaring. Het salaris is exclusief 16,3% Individueel Keuze Budget (IKB). Het werkrooster wordt in overleg bepaald.
Wil je meer weten over de vacature of over de organisatie, bel dan met Patrick Plugers, hoofd afdeling Ondersteuning, telefoonnummer (013) 5310 540. Op www.goirle.nl vind je meer informatie over de gemeente Goirle.

Solliciteren op de functie van Financieel Beleidsmedewerker
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV met motivatie (onder vermelding van vacaturenummer OND-2017-2) achter op onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Finance, Financieel, Beleid, Financieel Medewerker, Beleidsmedewerker, Medewerker Beleid, Overheid, Gemeente

Bezoek www.goirle.nl voor meer informatie over de vacature Financieel Beleidsmedewerker of solliciteer online op de vacature Financieel Beleidsmedewerker.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.