Controller

Werkgever
Gemeente Etten-Leur
Plaats
Etten-Leur
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Overheid/Non-profit
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
gemeente Etten-Leur

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

De gemeente Etten-Leur is een groeiende gemeente met meer dan 43.000 inwoners. We timmeren letterlijk en figuurlijk aan de weg. Ook onze organisatie blijft sterk in ontwikkeling. Dat kunnen en willen we niet alleen, de 5 O’s zijn hierbij cruciaal. We zoeken nieuwe collega’s die ons daarbij willen helpen. Authentieke mensen met een persoonlijke stijl en lef, die samen met onze inwoners, ondernemers, onderwijs, organisaties en andere overheden Etten-Leur naar een hoger level willen tillen. Met heldere resultaten voor onze inwoners op een klantgerichte en dienstverlenende manier. Voor alle duidelijkheid, daar hebben we onze missie van gemaakt!

Functieomschrijving

Ter vervanging binnen ons team zijn wij op zoek naar een:

Controller

36 uur


Jouw uitdaging
Je herkent jezelf in onze moderne en brede visie op control en wil een bijdrage leveren aan het invoeren en verankeren van deze visie in onze organisatie. In de dagelijkse praktijk toon je de meerwaarde van onze visie aan door creatieve ideeën aan te dragen die je goed kunt verwoorden en overbrengen in de organisatie. Als controller weet je wat er speelt binnen de organisatie. Je achterhaalt de behoeftes en drijfveren van de organisatie en de verschillende afdelingen en vertaalt de doelstellingen en risico’s naar procedures en interne controlemaatregelen. Met jouw bijdrage zet je team Control nog beter op de kaart binnen onze organisatie.

Onze visie
Team Control wil vanuit haar visie meer aan de voorkant en tussentijds adviseren en minder toetsen achteraf. We werken toe naar een vorm van control waarbij we van de ‘smalle’ financial control doorontwikkelingen naar de volle breedte van managementcontrol. We denken proactief met de organisatie mee om resultaten succesvol te bereiken. Dat beperkt zich nadrukkelijk niet alleen tot signaleren.

Hoe ziet jouw werkdag er dan uit?
Een werkdag als controller is heel divers. In de ochtend begin je bijvoorbeeld met het uitvoeren van controlewerkzaamheden en de uitwerking ervan in een rapportage. Vervolgens ga je verder aan de slag met je onderzoek naar de doelstellingen en risico’s van een programma en voer je daarover overleg met een teamleider en beleidsmedewerker. Tot slot bereid je je voor op een overleg dat je hebt met het college en de directie over het specifieke onderzoek dat je uitvoert op hun verzoek.

Functie-eisen

Wij zoeken iemand die zich onafhankelijk durft op te stellen, een eigen mening heeft, analytisch is en problemen op een creatieve manier weet op te lossen. Je vindt het leuk om contacten te leggen en schakelt met gemak op verschillende niveaus. Je kunt daardoor vraagstukken vertalen naar een hoger abstractieniveau en ook de vertaalslag maken naar praktische situaties. Dit alles doe je met een positief kritische blik, want niets is voor jou vanzelfsprekend! Verder beschik je minimaal over een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur met de afstudeerrichting accountancy of (public) control.

Wij bieden

Dan bieden wij:
 • Resultaatgericht
 • Ondernemend
 • Omgevingsbewust
 • Goed in Samenwerken
 • Communicatief vaardig
 • Analytisch
 • Humoristisch
 • Een leuke functie
 • Een prettige werksfeer in een dynamische omgeving
 • Flexibele werktijden
 • Leuk salaris (schaal 11, max. € 4.740,- bruto per maand bij 36 uur)
 • Een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket
 • Een tijdelijke aanstelling op proef voor 1 jaar met vooruitzicht op een vaste aanstelling.

Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Een korte brief met CV, gericht aan het college van burgemeester en wethouders van gemeente Etten-Leur, ontvangen wij graag uiterlijk vrijdag 12 mei 2017. Solliciteren doe je via onze sollicitatiepagina of door te klikken op de Solliciteer button onder het kopje Vacatures.

Procedure
De 1e gespreksronde vindt plaats op dinsdag 23 mei 2017. De 2e gespreksronde vindt plaats op donderdag 1 juni 2017.

Meer informatie?
Heb je vragen? Neem dan contact op met Frank van Groesen (076 502 44 84), Concerncontroller. Voor vragen in de periode 1 mei tot en met 4 mei kun je contact opnemen met Lydia van Gasteren (076 502 42 60), Controller.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Bezoek www.etten-leur.nl voor meer informatie over de vacature Controller of solliciteer online op de vacature Controller.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Gemeente Etten-Leur

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.