Financieel Adviseur

Werkgever
Gemeente Deurne
Plaats
Deurne
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Overheid/Non-profit
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
170353 / 1

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Deurne is een centrumgemeente in de Peel, gelegen in de provincie Noord-Brabant. De hechte en actieve gemeenschap van Deurne maakt de gemeente levendig en bruisend. Daarnaast heeft Deurne een culturele historie, prachtige natuur en een mooi centrum, een gemeente om trots op zijn!

Functieomschrijving

De gemeente Deurne is voor haar afdeling Bedrijfsvoering op zoek naar een:

 

Financieel adviseur

(36 uur)


De organisatie
Onze visie: “de gemeente doet wat écht moet en ondersteunt, maakt mogelijk en maakt mensen enthousiast”.

Deurne gaat uit van de eigen kracht van inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Als gemeente ondersteunen we initiatieven van inwoners en maken we deze initiatieven samen met hen mogelijk. Voor mensen die het echt nodig hebben, organiseert de gemeente een vangnet. We werken vraaggericht, waarbij klantgerichtheid voorop staat. De wens is een wendbare en flexibele organisatie met bevlogen en taakvolwassen medewerkers. Medewerkers die met inzet en enthousiasme uitvoering geven aan onze visie en missie. De organisatie ontwikkelt zich onder de naam ‘Deurne strekt zich uit’, langs drie pijlers: Huisvesting, Organisatie & Personeel en Informatievoorziening (HOI).

Met 200 collega’s werk je samen aan deze ontwikkeling. In een open cultuur, waarin ruimte is voor eigenaarschap, eigen initiatief, feedback en persoonlijke ontwikkeling staan we in dienst van de gemeenschap. Onze kernwaarden zijn: ondernemerschap, samenwerking, maatwerk, regie en beleving.

De vacature is onderdeel van het team financiën & communicatie en valt onder de afdeling Bedrijfsvoering. Je bent samen met twee collega’s verantwoordelijk voor de advisering op het gebied van financiën.

Wat ga jij doen als Financieel Adviseur?

 • Je adviseert, leidinggevenden en managementteam, op tactisch niveau bij het uitvoeren van hun financiële (management) verantwoordelijkheid.
 • Je levert een bijdrage aan het ontwikkelen, in stand houden en evalueren van het financieel beleid om organisatie doelstellingen te realiseren.
 • Je levert een bijdrage aan de totstandkoming van de producten uit de beleidscyclus.

Functie-eisen

Overtuig ons met de onderstaande competenties en vaardigheden:

 • Je kent de trends en ontwikkelingen in je vakgebied goed en weet deze te vertalen naar wat nodig en passend is voor Deurne.
 • Je werkt graag samen en zorgt voor een passend netwerk.
 • Je bent wendbaar, kritisch en brengt een vernieuwende en frisse blik mee.
 • Je legt verbindingen tussen ideeën en de praktijk.
 • Je neemt initiatief en regie, zorgt voor integrale advisering, verbind je aan te behalen resultaten.
 • Je staat naast je klant, kent zijn belangen en geeft gevraagd en ongevraagd advies.
 • Je bent een stevige sparringpartner voor MT en collega’s.
 • Je communiceert effectief, luistert goed en vraagt door, weet op een respectvolle manier te overtuigen.


Wat vragen we verder? Je beschikt over minimaal een HBO niveau (opleiding bedrijfseconomie of bedrijfskunde). Je beschikt over kennis van gemeentelijke financiën.

Wij bieden

De kans jezelf verder te ontwikkelen in een professionele organisatie waarin zich steeds nieuwe omstandigheden en mogelijkheden voordoen.
Daarnaast bieden we je natuurlijk een passend salaris. De functieschaal is 10A (minimaal € 3.005 en maximaal € 4.430 bruto per maand). Je kunt rekenen op een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket met veel ruimte voor individuele keuzes.
En misschien nog wel veel belangrijker je krijgt ruim 200 leuke nieuwe collega's!
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV met motivatie, onder vermelding van de functie, uiterlijk 20 september 2017 achter op onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

Gesprekken
Het eerste gesprek vindt plaats in week 39.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Overheid, Gemeente, Financieel, Finance, Advies, Adviseren, Consultant, Consultancy, Financieel beleid

Bezoek www.deurne.nl voor meer informatie over de vacature Financieel Adviseur of solliciteer online op de vacature Financieel Adviseur.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.