Loonberekenaar

Werkgever
FNV
Plaats
Deventer
Regio
Gelderland
Niche
Financieel
Branche
Overig
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
-

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

FNV behartigt de belangen van ruim 1 miljoen werkende en niet-werkende leden. Wij zijn de grootste vakbond in Nederland voor alle sectoren met een stevige ambitie om op het gebied van arbeid en inkomen de stem te vertolken van werknemers, gepensioneerden en uitkeringsgerechtigden, in de politiek, nationaal en internationaal in de sector, de bedrijven en regionaal/lokaal.

Functieomschrijving

FNV heeft voor haar vakbondshuis in Deventer een vacature voor een

 

Loonberekenaar

35 uur per week


Wat ga je doen als Loonberekenaar?
Voor het organisatieonderdeel Individuele Belangenbehartiging (IBB) van het vakbondshuis Deventer zoeken wij een loonberekenaar. De loonberekenaar maakt berekeningen van vorderingen over inkomen, arbeidsongeschiktheid, pensioen en fiscale vraagstukken. Daarnaast geeft de loonberekenaar advies aan de juridisch medewerkers en procesjuristen over berekeningen en geeft voorlichtingsbijeenkomsten over inkomens gerelateerde vraagstukken. Ook signaleert de loonberekenaar of er sprake is van trends of een collectief vakbondsbelang t.b.v. belanghebbenden.

Functie-eisen

Voor deze functie vragen wij een relevante HBO opleiding, aangevuld met vakgerichte cursussen (salarisadministratie, PDL). De kandidaat heeft ervaring met de genoemde werkzaamheden en kennis van arbeidsrecht, arbeidsvoorwaarden, sociale zekerheidsrecht en fiscale wetgeving. Belangrijke competenties voor de functie zijn analytisch vermogen, zorgvuldigheid, communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid

Wij bieden

Een echte baan voor 35 uur per week (fulltime). De aanstelling is voor de duur van één jaar en een verlenging met één jaar behoort tot de mogelijkheden. Het bruto salaris is maximaal € 3384,27 per maand ( schaal 9 van de cao FNV) op basis van een fulltime werkweek.

Verder zijn er prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8,33% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering, zorgverlof, en veel mogelijkheden voor scholing en loopbaanontwikkeling.

Neem dan contact op met Henri Jansen, loonberekenaar. Hij is te bereiken via e-mail: h.jansen@fnv.nl.

Solliciteren op de functie van Loonberekenaar
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Stuur je CV met motivatie uiterlijk 15 augustus 2017 via solliciteren@fnv.nl onder vermelding van vacaturenummer 074-2017.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Financieel, Financiële, Finance, Advies, Adviseur, Salarisadministratie, Loonadministratie, PDL

Bezoek www.fnv.nl voor meer informatie over de vacature Loonberekenaar of solliciteer online op de vacature Loonberekenaar.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

FNV

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.