Business Controller

Werkgever
FNV
Plaats
Utrecht
Regio
Utrecht
Niche
Financieel
Branche
Overig
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO, HBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
FNV

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

De FNV (Federatie Nederlandse Vakbeweging) behartigt de belangen van ruim 1 miljoen werkende en niet-werkende leden. Wij zijn de grootste vakbond in Nederland voor alle sectoren met een stevige ambitie om op het gebied van arbeid en inkomen de stem te vertolken van werknemers, gepensioneerden en uitkeringsgerechtigden, in de politiek, nationaal en internationaal in de sector, de bedrijven en regionaal/lokaal.

Functieomschrijving

FNV zoekt voor de afdeling Planning & Control een ervaren Business Controller, die met enthousiasme en gedrevenheid wilt bijdragen aan het vernieuwen en professionaliseren van de afdeling P&C.

Business Controller

35 uur per week - Utrecht


Afdeling Planning & Control
De afdeling P&C ondersteunt het bestuur, de directie en het management zo effectief, efficiënt en klantgericht mogelijk in het besturen en managen van de Vereniging en werkorganisatie. De afdeling draagt bij aan het realiseren van de doelstellingen van FNV door te helpen bij én adviseren over de koersbepaling, het nemen van beslissingen, het maken van keuzes en het bijsturen op basis van financiële en niet-financiële informatie. Dit houdt concreet in dat P&C dat haar klanten helpt hun doelstellingen te realiseren, gelijkwaardige gesprekspartner is van de klant en de juiste managementinformatie levert.

Wij zoeken
Als ervaren Business Controller ben je in het team van Planning & Control verantwoordelijk voor het coördineren, ontwikkelen, inrichten en doen uitvoeren van de planning- en control cyclus, voor de aan jou toegewezen onderdelen van de organisatie. Het opstellen van de begroting en budgetten, het opstellen van de jaarrekening en het analyseren van de informatie voor de managementrapportage voor de organisatie onderdelen behoren tot je takenpakket. Je adviseert, analyseert en signaleert aan het management over de financieel en bedrijfseconomische positie van het toegewezen organisatie onderdeel en voert evaluaties uit van de bedrijfs- en administratieve processen. Daarnaast geef je uitvoering aan beleid inzake risicomanagement en onderhoud je nauwe contacten met de financiële administratie.

Functie-eisen

Je hebt een opleiding op universitair / HBO +niveau in bedrijfseconomische richting. Je beschikt over 3 tot 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van business control. Je hebt ervaring met het geven van (gevraagd en ongevraagd) advies aan lijnmanagers en met planning- en control processen, projectmatig werken, analyses en managementinformatie. Je bent een stevige persoonlijkheid met een proactieve houding, resultaatgericht en met goede (mondelinge én schriftelijke) communicatieve en adviesvaardigheden. En natuurlijk beschik je over goede analytische vaardigheden.

Wij bieden

Als business controller ga je aan de slag in een dynamische werkomgeving, waarin veel ruimte is voor eigen initiatief. Verder bieden wij:
  • Een prima salaris op basis van een 35-urige werkweek.
  • De functie is ingedeeld in schaal 13 van de cao FNV-organisaties (€ 3.357 – € 4.669);
  • een moderne werkplek in het Centraal Vakbondshuis in Utrecht. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om thuis te werken en ontvang je een laptop en mobiele telefoon;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vakantietoeslag van 8,33%, een eindejaarsuitkering van 8,33%, zorgverlof en aandacht voor scholing/loopbaanontwikkeling;
  • een afwisselende functie waarin je zowel strategische en beleidsmatige als operationele werkzaamheden verricht;
  • een grote mate van vrijheid waar initiatieven voor verbetering worden gestimuleerd en gewaardeerd en waarmee je actief bijdraagt aan de verdere professionalisering van de afdeling P&C en van de FNV.

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Ruud Versloot, sr. business controller Planning & Control, e-mailadres ruud.versloot@fnv.nl.

Reageren?
Stuur jouw C.V. en motivatiebrief uiterlijk 25 augustus a.s. naar solliciteren@fnv.nl onder vermelding van vacaturenummer 100-2017.
De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 4 september a.s. in Utrecht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Business Controller, FNV, hbo/wo, Zakelijk, Maatschappelijk / Sociaal, Controlling, Financieel / Economisch algemeen

Bezoek www.fnv.nl voor meer informatie over de vacature Business Controller of solliciteer online op de vacature Business Controller.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

FNV

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.