Senior Medewerker Financiële Administratie

Werkgever
Financiën Control en Informatie
Plaats
Amstelveen
Regio
Noord-Holland
Niche
Financieel
Branche
Gezondheidszorg/Welzijn
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
Ziekenhuis Amstelland

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Ziekenhuis Amstelland werkt in een omgeving met een ruim aanbod aan ziekenhuizen en behandelcentra. We onderscheiden ons door een sterk basisprofiel: TOP in basiszorg. Onze arbeidsproductiviteit is goed en dat is mogelijk door onze kleinschaligheid en korte lijnen binnen de organisatie en de goede samenwerking met onze verwijzers. We werken gastvrij en collegiaal in kleine teams. Er is een open omgangsvorm, je werkt nauw samen met medisch specialisten en er is ruimte voor initiatief. Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat bij ons voorop.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Daniëlla Kooij, hoofd financiële administratie, tel. 020-7556359.

Functieomschrijving

Senior Medewerker Financiële Administratie


Waarom solliciteren naar deze baan bij Ziekenhuis Amstelland?
‘Het betreft een functie met een grote diversiteit aan werkzaamheden binnen een collegiaal team’, vertelt Laura. Laura werkt ook als senior medewerker op de financiële administratie en zoekt een zeer gemotiveerde, ‘enthousiaste, financiële duizendpoot als collega, zo zegt ze zelf.

Als senior medewerker financiële administratie ben je onder andere verantwoordelijk voor het (mede) coördineren van de werkzaamheden en medewerkers op de afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de volledigheid, juistheid en tijdigheid van de administratieve vastlegging van gegevens. Je verzorgt de periodieke afsluiting van het grootboek met de bijbehorende controles en specificaties. Daarnaast ondersteun je bij het crediteuren-, debiteuren- en liquiditeitenbeheer (kas, bank). Je levert een grote bijdrage aan het opleveren van het jaarrekeningdossier t.b.v. de externe accountant. Daarnaast wordt je actief betrokken bij de professionalisering

Functie-eisen

Wij zoeken een senior medewerker financiële administratie die in het bezit is van een afgeronde HBO opleiding in de financiële richting. Je bent minimaal 5 jaar werkzaam als senior medewerker financiële administratie en hebt bij voorkeur ervaring met SAP. Je bent communicatief, accuraat en een teamplayer.

Wij bieden

  • Een afwisselende baan voor 36 uur per week in een professioneel ziekenhuis
  • Arbeidvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen.
  • Het salaris, gebaseerd op een indeling in FWG 55 bedraagt maximaal € 3.840,00 bruto per maand, op basis van 36 uur per week.
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid;
  • Goede Kinderopvang en Buitenschoolse opvang in Ziekenhuis Amstelland. Kijk voor meer informatie op de website van Hestia;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.


Reageren op deze vacature kan tot 5 november via de knop “solliciteren” hieronder. Vul je gegevens in en sluit je sollicitatiebrief en cv in Word bij. Je kunt je sollicitatie richten aan de afdeling P&O, t.a.v. Brenda van Heek, managementassistent P&O. Wij nemen dan binnen twee weken na het sluiten van de vacature contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing / overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.Bezoek www.ziekenhuisamstelland.nl voor meer informatie over de vacature Senior Medewerker Financiële Administratie of solliciteer online op de vacature Senior Medewerker Financiële Administratie.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Financiën Control en Informatie

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.