Assistant Controller

Werkgever
Europe Hotels Private Collection
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Niche
Financieel
Branche
Overig
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
EHPC

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Europe Hotels Private Collection (EHPC) is een hotelmanagement-organisatie met hoofdkantoor in Amsterdam. EHPC creëert en managet een collectie van lifestyle design hotelmerken en - concepten in bruisende Europese steden waaronder Amsterdam, Den Haag, Berlijn, Düsseldorf, Hamburg en Ibiza. De collectie bestaat uit: SIR Hotels, Max Brown Hotels, Park Hotel Amsterdam, Park Hotel Den Haag en X BANK. EHPC is een innovatieve organisatie die zich onderscheidt door het in de markt zetten van originele lifestyleconcepten, en ‘design leadership’. Het succes van EHPC wordt gewaarborgd door een gepassioneerd team van professionals. EHPC managet 11 hotels in Nederland, Duitsland en Ibiza en heeft een strategische visie om verder uit te breiden in vooraanstaande Europese steden. Kijk voor meer informatie op www.ehpc.com.

Functieomschrijving

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en proactieve

 

ASSISTANT CONTROLLER - FT


Functieomschrijving
Als asisstant controller ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig aanleveren van P&L's, het beheer van specifieke sub-administraties (b.v. vaste activa, projecten), codering, controle en analyse van aangeleverde financiële gegevens. Je stuurt functioneel enkele administratief medewerkers op de afdeling aan.

Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor onder andere:

  • De centrale grootboekadministratie;
  • Voorbereiding van periodieke afsluitingen;
  • (zorg dragen voor het) voeren van de crediteurenadministratie, (laten) verrichten van betalingen, afhandelen van aanmaningen;
  • Zorg dragen voor het (laten) opleiden/inwerken van medewerkers.

Functie-eisen

Je bent een energiek persoon met goed cijfermatig inzicht. Je houdt ervan om in contact te staan met onze relaties en locaties. Daarnaast ben je communicatief sterk, leergierig en wil je graag doorgroeien binnen je vakgebied.

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke positie;
  • Flexibel, betrouwbaar en proactief;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;
  • Ervaring met Account View, Elvy en Opera PMS is een absolute pré;
  • Passie voor Horeca is een must, ervaring binnen de hotellerie is een pré.

Wij bieden

EHPC biedt uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden (KHN-model AVR), trainings- en opleidingsmogelijkheden, collectiviteitkorting bij een zorgverzekeraar, bedrijfsfitness en medewerkerkortingen in binnen- en buitenland. Daarnaast organiseren wij spetterende borrels en feesten, hebben we een actieve staff society en heel veel leuke collega’s!
Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton. Voor meer informatie bel je 020-7107247.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Trefwoorden: Assistent Controller, Controlling, Finance, Financieel, Hotel, Hotellerie, Grootbookadministratie, Account View, Elvy, Opera PMS

Bezoek www.ehpc.com voor meer informatie over de vacature Assistant Controller of solliciteer online op de vacature Assistant Controller.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Europe Hotels Private Collection

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.