Assistent Accountant M/V

Werkgever
DHV Accountancy
Plaats
Purmerend
Regio
Noord-Holland
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
MBO, HBO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
-

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

DHV Accountancy is een accountantskantoor gevestigd in een gloednieuw pand in Purmerend, op loopafstand van het centrum. Onze klanten zijn met name ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf. Binnen het kantoor wordt op een professionele wijze samengewerkt in een klein team in een prettige en informele sfeer. Wij hechten er veel waarde aan dat medewerkers zelfstandigheid krijgen in de uitvoering van werkzaamheden.

Functieomschrijving

DHV Accountancy heeft voor haar locatie in Purmerend een vacature voor een:

Assistent Accountant M/V

Voor 4 of 5 dagen per week

Wat ga je doen als Assistent Accountant?
Je draagt zorg voor de verwerking van financiële administraties, het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van de daarbij behorende belastingaangiften van klanten in diverse branches in het MKB (Midden- en Kleinbedrijf). Ook onderhoud je contacten met banken, belastingdienst en financiële instellingen.

Functie-eisen

Een afgeronde Hbo-opleiding: SPD-, HBO Accountancy- of BE-opleiding of een afgeronde Mbo-opleiding (Meao, MBA, of administrateur niveau 4) aangevuld met gedegen werkervaring waardoor HBO werkniveau is bereikt. Tevens beschik je over tenminste 2 jaar relevante werkervaring opgedaan binnen de samenstelpraktijk van een accountancy-organisatie of administratiekantoor.

Profiel:
Je bent analytisch en cijfermatig sterk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je hecht belang aan een goed en persoonlijk contact met klanten en het relatiebeheer gaat je goed af. Je ziet het als een uitdaging om op enthousiaste wijze invulling te geven aan deze unieke functie. Je hebt ‘feeling’ met het MKB en kunt je inleven in de activiteiten en wensen van ondernemers.

Wij bieden

  • Prima beloning, goede reiskostenvergoeding;
  • Prettige, collegiale en informele werksfeer;
  • 25 Vakantiedagen (op ft basis);


Geïnteresseerd? Laat dan je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteer button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Accountant, Assistent Accountant, Finance, Financieel, Financiële Administratie, Accountancy

Bezoek www.dhvaccountancy.nl voor meer informatie over de vacature Assistent Accountant M/V of solliciteer online op de vacature Assistent Accountant M/V.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

DHV Accountancy

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.