Financieel Controller M/V

Werkgever
De Sleutels
Plaats
Leiden
Regio
Zuid-Holland
Niche
Financieel
Branche
Overig
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO, HBO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
De Sleutels

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Woningcorporatie de Sleutels geeft je graag ruimte om te werken. Dat doen we met ongeveer 100 gedreven collega’s die samen een betrokken organisatie vormen.

Functieomschrijving

Op dit moment zijn wij op zoek naar een:


Financieel Controller M/V


36 uur per week


in LeidenHet team Financiën is binnen de afdeling Financiën en Bedrijfsvoering verantwoordelijk voor het opzetten, inrichten, onderhouden en uitvoeren van de rapportagecyclus. De 4 medewerkers van het team dragen er zorg voor dat de Sleutels in administratieve, financiële en fiscale zin steeds ‘in control’ is. De afdeling wordt rechtstreeks aangestuurd door de manager Financiën en Bedrijfsvoering.

Zo ben je, samen met je directe collega’s, onder andere verantwoordelijk voor:
  • Het opstellen balansdossiers en analyses voor de jaarrekening, de begroting/(meer)jaarbegroting en de financiële toelichtingen en de procesbewaking ervan.
  • Het opstellen en analyseren van financiële rapportages en verantwoordingsstukken en hierover rapporteren.
  • Het monitoren wet en regelgeving en professionele richtlijnen en tijdig adviseren inzake benodigde aanpassingen in beleid, uitvoering en processen.
  • Het maken van uiteenlopende financiële analyses.
  • Het verrichten van treasury werkzaamheden en werkzaamheden inzake administratieve processen.
  • het mede behandelen van fiscale kwesties en aangiften met betrekking tot Vpb, BTW, WOZ en LB.
  • Het verzorgen/opstellen van de waardering van het bezit.

Functie-eisen

We zoeken kandidaten op HBO/WO werk- en denkniveau; bij voorkeur richting bedrijfseconomie / accounting. Minimaal volledige afgeronde HBO-studie en minimaal 2 jaar gerichte werkervaring.

Je hebt ruime parate kennis van het vakgebied en kunt verbanden leggen tussen kennis en praktijk. Tevens heb je kennis en ervaring met methoden, regelgeving en technieken inzake de financiële verslaglegging. Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen en theorieën op het vakgebied en kent de trends en ontwikkelingen op zijn vakgebied en in de markt. De volgende competenties zijn goed ontwikkeld: analytisch vermogen, verantwoordelijkheidsgevoel, resultaatgerichtheid, en het nemen van initiatief.

Wij bieden

Het salaris is afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring en bedraagt maximaal € 4.167,- bruto per maand (schaal I) op basis van een arbeidsduur van 36 uur per week.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Anita Vermeeren, personeelsadviseur, telefoonnummer 071 – 516 27 50.

We nodigen je van harte uit om vóór 25 augustus schriftelijk te solliciteren op bovenstaande functie via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteer button.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet in behandeling genomen.Bezoek www.desleutels.nl voor meer informatie over de vacature Financieel Controller M/V of solliciteer online op de vacature Financieel Controller M/V.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

De Sleutels

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.