Medior Accountant

Werkgever
De Hooge Waerder B.V.
Plaats
Alkmaar
Regio
Noord-Holland
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
-

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

De Hooge Waerder is een fullservice accountants- en advieskantoor met vier vestigingen in Noord-Holland. Onze klanten zijn met name ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf. Onze medewerkers staan dichtbij de klant en weten wat er binnen de onderneming speelt. Zij hebben, naast kennis van het vakgebied, affiniteit met ICT oplossingen. Er wordt op professionele wijze samengewerkt in een prettige en informele sfeer waarbij de mogelijkheid geboden wordt om zowel persoonlijk als professioneel door te groeien. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers initiatief nemen en zelfstandigheid krijgen in de uitvoering van hun werkzaamheden.

Functieomschrijving

De Hooge Waerder heeft voor haar locatie in Alkmaar een vacature voor een:

Medior Accountant M/V

voor 4 of 5 dagen per week


Wat ga je doen als Medior Accountant?
Samen met een team van professionals draag je zorg voor het zelfstandig verwerken en inrichten van administraties, het samenstellen van jaarrekeningen en de bijbehorende fiscale aangiften. Daarnaast ben je actief in het relatiebeheer en onderhoud je zelfstandig klantencontacten of beschikt over de capaciteiten om dit op termijn eigen te maken. Je adviseert klanten omtrent de inrichting van de administratie. Ook onderhoud je contacten met banken, belastingdienst en financiële instellingen. De werkzaamheden waarmee je te maken krijgt, hebben betrekking op de volle breedte van het accountancy vak. Door onze informele sfeer en open communicatiestructuur krijg je een grote mate van zelfstandigheid in werkzaamheden. Je werkt samen met een team in een prettige werkomgeving, waarbij de mogelijkheid geboden wordt om zowel persoonlijk als professioneel door te kunnen groeien.

Functie-eisen

Een afgeronde opleiding SPD- of HBO Bedrijfseconomie. Tevens beschik je over enkele jaren werkervaring opgedaan binnen de samenstelpraktijk van een accountantskantoor.

Profiel:
Een focus op kwaliteit, een professioneel kritische instelling, nauwkeurig kunnen werken, degelijk, een rechte rug en maatschappelijk betrokken zijn kernwaarden voor ons kantoor en daarmee voor de functie. Je hebt je diploma op zak en hebt minimaal 2 jaar werkervaring. Je bent toe aan de volgende stap en ziet het als een uitdaging om op enthousiaste wijze invulling te geven aan deze prachtige functie. Je bent analytisch en cijfermatig sterk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Ook kun je goed overweg met ICT en ga je vernieuwingen niet uit de weg. Je hebt ‘feeling’ met het MKB en kunt je inleven in de activiteiten en wensen van ondernemers. Tevens beschik je over advieservaring, ben je communicatief sterk, initiatiefrijk, motiverend en tot slot een echte teamspeler.

Wij bieden

  • prima beloning;
  • prettige, collegiale en informele werksfeer;
  • 28 Vakantiedagen (op ft basis);
  • goede studiefaciliteiten;
  • ruimte voor eigen inbreng, persoonlijk ontwikkelingsplan (POP);
  • diverse personeelsuitjes en sportieve activiteiten;
  • professionele werkomgeving;
  • last but not least: een goede bewaking van de balans werk-studie-privé.


Voor meer informatie over onze organisatie: www.werkenbijdehoogewaerder.nl.

Solliciteren op de functie van Medior Accountant
Geïnteresseerd? Laat dan je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Administratie, Administratief, Finance, Financieel, Financiële, Accountant, Bedrijfseconomie, Advies, Adviseren, Adviseur

Bezoek www.dehoogewaerder.nl voor meer informatie over de vacature Medior Accountant of solliciteer online op de vacature Medior Accountant.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

De Hooge Waerder B.V.

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.