Junior Loonspecialist

Werkgever
De Hooge Waerder B.V.
Plaats
Alkmaar
Regio
Noord-Holland
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Dienstverband
Tijdelijk
Opleidingsniveau
MBO
Ervaring
1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
Junior Loonspecialist

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

De Hooge Waerder is een fullservice accountants- en advieskantoor met vijf vestigingen in Noord-Holland (Alkmaar, Heerhugowaard, Beverwijk, Haarlem en Amsterdam). Onze klanten zijn ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf. We staan dichtbij de klant en weten wat er speelt. Onze mensen begrijpen het belang van ICT oplossingen. Zo wordt op professionele wijze samengewerkt in een informele sfeer. Iedereen krijgt de mogelijkheid om persoonlijk en professioneel door te groeien. We houden van mensen die initiatief nemen en zelfstandig zijn.

Functieomschrijving

De Hooge Waerder heeft voor haar kantoor in Alkmaar een vacature voor een:

 

Junior Loonspecialist

32 uur per week


Onze afdeling Loonadministratie verwerkt de salarissen van een groot aantal cliënten. De medewerkers van deze afdeling beantwoorden een breed scala aan vragen op dit vakgebied, zoals de toepassing van verschillende CAO’s en de huidige wetgeving. Je werkt in een team van 10 enthousiaste collega’s en bent (op termijn) verantwoordelijk voor je eigen deel van de klantenportefeuille.

Wat ga je doen als Loonspecialist?
Als loonspecialist ben je in staat om de loonadministraties ten behoeve van klanten te beheren en te verzorgen en klanten te adviseren over diverse gerelateerde vraagstukken. Je verwerkt alle soorten loonadministraties van diverse klanten in verschillende branches in het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Je volgt nauwgezet de ontwikkelingen m.b.t. de sociale wetgeving, loonbelasting, CAO’s en dergelijke en verzorgt de correspondentie met het UWV en de Belastingdienst. Op termijn heb je zelfstandig contact met cliënten inzake aanpak, verwerking en voortgang van de werkzaamheden.

Functie-eisen

Je hebt een opleiding op MBO-niveau afgerond (bijvoorbeeld Praktijkdiploma Loonadministratie of Administrateur niveau 4) met enige stage- of werkervaring op een accountants, administratiekantoor of op een salarisafdeling. Je bent voornemens je in de toekomst verder in het vakgebied (met bijhorende opleiding) te blijven ontwikkelen. Daarnaast heb je affiniteit met automatisering en een uitstekende ervaring met Excel.

Profiel:
Focus op kwaliteit, deskundigheid, betrokkenheid, samenwerken en het hebben van een goede teamgeest zijn kernwaarden voor ons kantoor en daarmee voor de functie. De kandidaat heeft affiniteit met en interesse in het voeren van loonadministraties. Kennis van het pakket Loket, het arbeidsrecht en diverse CAO’s strekt tot aanbeveling. Ook kun je goed overweg met ICT en ga je vernieuwingen niet uit de weg. Je hebt ‘feeling’ met het MKB en kunt je inleven in de activiteiten en wensen van ondernemers en wat hen beweegt. Tevens ben je nauwkeurig, proactief, communicatief vaardig en beschik je over een klantgerichte instelling.

Wij bieden

  • een goede bewaking van de balans werk - studie – privé
  • prima beloning
  • veel aandacht voor de werksfeer
  • 28 vakantiedagen (op ft basis)
  • goede studiefaciliteiten
  • ruimte voor eigen inbreng, persoonlijk ontwikkelingsplan (POP)
  • diverse personeelsuitjes en sportieve activiteiten
  • professionele werkomgeving

Solliciteren op de functie van Junior Loonspecialist
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV met motivatie achter op onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Loonadministratie, Loonadministrateur, Loonspecialist, Finance, Financieel, Financiële, MBO

Bezoek www.dehoogewaerder.nl voor meer informatie over de vacature Junior Loonspecialist of solliciteer online op de vacature Junior Loonspecialist.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.