Belastingadviseur (medior) M/V

Werkgever
De Hooge Waerder B.V.
Plaats
Haarlem
Regio
Noord-Holland
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
-

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

De Hooge Waerder is een fullservice accountants- en advieskantoor met vijf vestigingen in Noord-Holland (Alkmaar, Heerhugowaard, Beverwijk, Haarlem en Amsterdam). Onze klanten zijn met name ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf. Onze medewerkers staan dichtbij de klant en weten wat er binnen de onderneming speelt. Zij hebben, naast kennis van het vakgebied, affiniteit met ICT oplossingen. Er wordt op professionele wijze samengewerkt in een prettige en informele sfeer waarbij de mogelijkheid geboden wordt om zowel persoonlijk als professioneel door te groeien. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers initiatief nemen en zelfstandigheid krijgen in de uitvoering van hun werkzaamheden.

Functieomschrijving

De Hooge Waerder heeft voor haar kantoor in Haarlem een vacature voor een:

 

Belastingadviseur (medior) M/V

voor 4 of 5 dagen per weekWat ga je doen als Belastingadviseur?
In deze functie adviseer je klanten over fiscale vraagstukken in de meest brede zin van het woord. Je adviseert gevraagd en ongevraagd over fiscale mogelijkheden en signaleert fiscaal gerelateerde adviesbehoeften, bijvoorbeeld naar aanleiding van actuele (wets)wijzigingen. Tevens verzorg je correspondentie met cliënten, Belastingdienst en andere instanties en onderhoud je contact inzake aanpak, verwerking en voortgang van de werkzaamheden. Je volgt nauwgezet de ontwikkelingen met betrekking tot fiscale wetgeving en schrijft adviezen.
Door onze informele sfeer en open communicatiestructuur krijg je een grote mate van zelfstandigheid in de uitvoering van werkzaamheden. Je werkt in een prettige en stimulerende werkomgeving, waarbij de mogelijkheid geboden wordt om zowel persoonlijk als professioneel door te kunnen groeien.

Functie-eisen

Een focus op kwaliteit, een professioneel kritische instelling, nauwkeurig kunnen werken, degelijk, een rechte rug en maatschappelijk betrokken zijn kernwaarden voor ons kantoor en daarmee voor de functie. Je hebt een academische studie Fiscaal Recht of Fiscale Economie succesvol afgerond. Je hebt kennis van en ervaring met een MKB/DGA klantenkring en beschikt over minimaal 5 jaar advieservaring binnen de fiscale praktijk.

Wij bieden

  • Prima beloning;
  • Prettige, collegiale en informele werksfeer;
  • 28 Vakantiedagen (op ft basis);
  • Goede studiefaciliteiten;
  • Ruimte voor eigen inbreng, persoonlijk ontwikkelingsplan (POP);
  • Diverse personeelsuitjes en sportieve activiteiten;
  • Professionele werkomgeving
  • Last but not least: een goede bewaking van de balans werk-studie-privé

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV met motivatie achter op onze sollicitatiepagina, door te klikken op de Solliciteer button.

Voor meer informatie over onze organisatie: www.werkenbijdehoogewaerder.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Advies, Adviseur, Consultant, Consultancy, Belastingadviseur, Fiscaal Recht, Fiscale Economie

Bezoek www.dehoogewaerder.nl voor meer informatie over de vacature Belastingadviseur (medior) M/V of solliciteer online op de vacature Belastingadviseur (medior) M/V.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.