Assistent-Accountant (Audit)

Werkgever
De Hooge Waerder B.V.
Plaats
Alkmaar
Regio
Noord-Holland
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Dienstverband
Tijdelijk
Opleidingsniveau
WO, HBO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
-

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

De Hooge Waerder is een fullservice accountants- en advieskantoor met vijf vestigingen in Noord-Holland (Alkmaar, Heerhugowaard, Beverwijk, Haarlem en Amsterdam). Onze klanten zijn ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf. We staan dichtbij de klant en weten wat er speelt. Onze mensen begrijpen het belang van ICT-oplossingen. Zo wordt op professionele wijze samengewerkt in een informele sfeer. Iedereen krijgt de mogelijkheid om persoonlijk en professioneel door te groeien. We houden van mensen die initiatief nemen en zelfstandig zijn.

Functieomschrijving

De Hooge Waerder heeft voor haar locatie in Alkmaar een vacature voor een

 

Assistent-Accountant (Audit) M/V

voor 4 of 5 dagen per week


Wat ga je doen als Assistent Accountant?
In deze functie verricht je controleopdrachten en aanverwante werkzaamheden, zoals andere assurance-opdrachten voor cliënten van onze RA-afdeling. Je werkt in teamverband onder leiding van senior assistenten en accountants voor een divers cliëntenpakket. Wij hechten veel waarde aan training on the job. Een groot deel van de werkzaamheden vindt bij cliënten op locatie plaats.
Door onze informele sfeer en open communicatiestructuur krijg je een grote mate van zelfstandigheid in werkzaamheden. Je werkt in een prettige werkomgeving, waarbij de mogelijkheid geboden wordt om zowel persoonlijk als professioneel door te kunnen groeien.

Functie-eisen

Een financieel-economische opleiding op HBO/WO niveau en bij voorkeur studerende voor RA- of AA-accountant. Tevens beschik je over enige controle-ervaring (minimaal 4 jaar), het liefst opgedaan binnen de controlepraktijk van een MKB kantoor. Het is een pre als je ervaring of affiniteit hebt met samenstelwerkzaamheden. Affiniteit met IT gebaseerde audit, automatisering (o.a. IDEA, MLE of ander controlesoftware, ERP pakketten zoals Navision, Exact, AFAS) en een uitstekende ervaring van Excel is een pré

Profiel:
Een focus op kwaliteit, een professioneel kritische instelling, nauwkeurig kunnen werken, degelijk, een rechte rug en maatschappelijk betrokken zijn kernwaarden voor ons kantoor en daarmee voor de functie. Je beschikt over goede vakinhoudelijke kennis ten aanzien van Assurance-opdrachten en bent in staat om zelfstandig te werken. Tevens ben je analytisch en cijfermatig sterk. Je ziet het als een uitdaging om op enthousiaste wijze invulling te geven aan deze unieke functie. Je hebt ‘feeling’ met het MKB en kunt je inleven in de activiteiten en wensen van ondernemers. Tevens neem je initiatief, ben je communicatief sterk, flexibel, en hebt affiniteit met ICT.

Wij bieden

  • Prima beloning, goede reiskostenvergoeding;
  • Prettige, collegiale en informele werksfeer;
  • 28 vakantiedagen (op ft basis);
  • Bedrijfsfitness;
  • Ruimte voor eigen inbreng, persoonlijk ontwikkelingsplan (POP);
  • Diverse personeelsuitjes en sportieve activiteiten;
  • Professionele werkomgeving;
  • Goede studiefaciliteiten;
  • Last but not least: een goede bewaking van de balans werk-studie-privé.


Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV met motivatie achter op onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

Voor meer informatie over onze organisatie: www.werkenbijdehoogewaerder.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Assistent Accountant, Accountant Assistent, RA Accountant, AA Accountant, Finance, Financieel, Financiële, Economisch, Control, Controlling

Bezoek www.dehoogewaerder.nl voor meer informatie over de vacature Assistent-Accountant (Audit) of solliciteer online op de vacature Assistent-Accountant (Audit).

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.