Accountant (RA) voor de Auditpraktijk

Werkgever
De Hooge Waerder B.V.
Plaats
Alkmaar
Regio
Noord-Holland
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Dienstverband
Tijdelijk
Opleidingsniveau
WO, HBO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
-

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

De Hooge Waerder is een fullservice accountants- en advieskantoor met vijf vestigingen in Noord-Holland (Alkmaar, Heerhugowaard, Beverwijk, Haarlem en Amsterdam). Onze klanten zijn ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf. We staan dichtbij de klant en weten wat er speelt. Onze mensen begrijpen het belang van ICT-oplossingen. Zo wordt op professionele wijze samengewerkt in een informele sfeer. Iedereen krijgt de mogelijkheid om persoonlijk en professioneel door te groeien. We houden van mensen die initiatief nemen en zelfstandig zijn.

Functieomschrijving

De Hooge Waerder heeft voor haar locatie in Alkmaar een vacature voor een:

 

Accountant (RA) voor de auditprakijk

4 of 5 dagen per week


Wat ga je doen als Accountant?
In deze functie verricht je (wettelijke en vrijwillige) controleopdrachten en aanverwante werkzaamheden, zoals diverse assurance-opdrachten voor cliënten van onze RA-afdeling. Je werkt in teamverband en geeft leiding aan assistenten voor een divers cliëntenpakket. Je werkzaamheden bestaan grotendeels uit het voorbereiden en reviewen van controle dossiers, zodat deze vaktechnisch gewaarborgd zijn en het aansturen van het controleteam. Je werkt nauw samen met onze externe accountants die eindverantwoordelijk zijn voor de opdrachten. Eindverantwoordelijk zijn voor kleinere controle opdrachten behoort tot de mogelijkheid. Een deel van de werkzaamheden vindt bij cliënten op locatie plaats.

Functie-eisen

Accountancy opleiding op HBO/WO niveau en bij voorkeur de RA- of AA-titel op zak. Tevens beschik je over tenminste vijf jaar ervaring als controleleider of tenminste één jaar als verantwoordelijk accountant bij controle-opdrachten. Affiniteit met IT gebaseerde audit, automatisering (o.a. IDEA, MLE of ander controlesoftware, ERP pakketten zoals Navision, Exact, AFAS) en een uitstekende ervaring van Excel is een pré.

Profiel:
Focus op kwaliteit, deskundigheid, betrokkenheid, samenwerken en het hebben van een goede teamgeest zijn kernwaarden voor ons kantoor en daarbij voor de functie. Je bent een sparringpartner voor de externe accountants en een vraagbaak voor de overige teamleden. Daarom beschik je over een goede vakinhoudelijke kennis ten aanzien van controle, IT en overige assurance-opdrachten en bent in staat om zelfstandig te werken. Je hebt oog voor kwaliteit en zorgt ervoor dat, middels jouw bijdrage, de kwaliteit van het geleverde werk op hoog niveau ligt. Je bent een echte teamspeler waarbij je het als doel ziet alle teamleden verder te helpen. Ook ben je analytisch en cijfermatig sterk. Je ziet het als een uitdaging om op enthousiaste wijze invulling te geven aan deze unieke functie. Je hebt `feeling’ met het MKB en kunt je inleven in de activiteiten en wensen van ondernemers. Tevens ben je adviesvaardig, neem je initiatief, ben je communicatief sterk, flexibel en heb je affiniteit met ICT.

Wij bieden

  • een goede bewaking van de balans werk-studie-privé
  • prima beloning
  • veel aandacht voor de werksfeer
  • 28 vakantiedagen (op ft basis)
  • goede studiefaciliteiten
  • ruimte voor eigen inbreng, persoonlijk ontwikkelingsplan (POP)
  • diverse personeelsuitjes en sportieve activiteiten
  • professionele werkomgeving


Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV met motivatie achter op onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

Voor meer informatie over onze organisatie: www.werkenbijdehoogewaerder.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Finance, Financieel, Financiële, Accountancy, Controleleider, IT

Bezoek www.dehoogewaerder.nl voor meer informatie over de vacature Accountant (RA) voor de Auditpraktijk of solliciteer online op de vacature Accountant (RA) voor de Auditpraktijk.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.