Financial / Business Controller

Werkgever
Cordial
Plaats
Winschoten
Regio
Groningen
Niche
Financieel
Branche
Industrie
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
-

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Cordial te Winschoten is een internationale producent van industriële kleefstoffen voor de papier- en kartonindustrie. Cordial ontwikkelt en produceert innovatieve lijmen gericht op de wensen en eisen van de klanten. Vanuit een professioneel laboratorium en uitstekende productie faciliteiten werkt een team van 40 medewerkers aan de unieke Cordial producten. De specificaties van de producten zijn omvangrijk en worden wereldwijd in de papier - en kartonindustrie en aanpalende markten toegepast. Het bedrijf heeft een sterke internationale focus en vertegenwoordiging in vele landen.

Functieomschrijving

Cordial heeft voor haar locatie in Winschoten een vacature voor een


Financial / Business Controller

Legt basis voor strategische besluiten vanuit alle bedrijfskundige en financiële gegevens.


Wat ga je doen als Controller?
De controller is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de bedrijfskundige administratieve organisatie en de interne controle daarop. Stelt budgetten in nauw overleg met direct verantwoordelijken op en bewaakt vervolgens de afspraken over budgetten, doet de financiële analyses en zorgt voor de financiële informatievoorziening aan directie en MT. Richt een KPI structuur in, werkt deze nauwgezet uit en operationaliseert deze. Je bent spin in het web in de contacten met experts op bedrijfskundig en financieel terrein, zoals accountant, juristen, banken en aandeelhouders. Door de vele internationale handelsstromen zijn de contacten wereldwijd vertakt.

Je bent de leidinggevende van het team dat de financiële administratie op orde houdt en je initieert dat de processen in de fabriek exact worden vastgelegd en weergegeven in het administratieve systeem. Dat levert een sluitende voorraadadministratie op, heldere cost accounting en betrouwbare marge analyses. Je ondersteunt de andere afdelingen met de juiste informatie en zorgt daarmee dat de afdelingsdoelen zichtbaar worden gemaakt en sturingsinformatie aanwezig is.

Functie-eisen

Je bent een ondernemende en ambitieuze bedrijfskundige en financiële professional met ervaring of inzicht in de procesindustrie. Je hebt minimaal een HBO opleiding en gewerkt in een internationale context. Je spreekt vloeiend Engels. Je bent ondernemend, analytisch sterk en vertaald de analyse naar strategische voorstellen. Kennis van en werkervaring met Exact Globe is een pré.

Wij bieden

De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en worden afgestemd met de directeur waarbij het perspectief gebaseerd zal zijn op de toegevoegde waarde, het halen van kwantitatieve en kwalitatieve doelen.
Heb je interesse in deze positie of wil je meer informatie? Ken je iemand die mogelijk interesse heeft in deze functie neem dan spoedig contact op met Bart Boerema, 0653149041.

Solliciteren op de functie van Controller
Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina door te klikken op de Solliciteer button.

De gesprekken met de consultants van TIB &Partners vinden plaats in Groningen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Trefwoorden: Controller, Controlling, Control, Financial Controller, Finance, Financieel, Financiële, Business Controller, HBO, Fulltime

Bezoek www.cordial.nl voor meer informatie over de vacature Financial / Business Controller of solliciteer online op de vacature Financial / Business Controller.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Cordial

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.