Commercial Analyst

Werkgever
CBRE Global Investors
Plaats
Schiphol
Regio
Noord-Holland
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
STRS01101

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Met 1.100 werknemers en een belegd vermogen van ca. $ 87.9 miljard is CBRE Global Investors één van de grootste real estate investment management organisaties ter wereld. CBRE Global Investors is werkzaam vanuit 30 kantoren in 21 landen. CBRE Global Investors is een onafhankelijk opererende dochteronderneming van CBRE Group Inc., de grootste commerciële vastgoed gerelateerde dienstverlener ter wereld. Het Europese en Nederlandse kantoor van CBRE Global Investors is gevestigd in het WTC Schiphol. In Nederland beheert CBRE Global Investors onder andere drie niet-beursgenoteerde vastgoedfondsen die zich respectievelijk richten op kantoren, winkels en woningen. Het belegd vermogen in Nederland bedraagt circa EUR 5 miljard euro.

Functieomschrijving

Voor het Nederlandse retail team van CBRE Global Investors zoeken we een Commercial Analyst. Onder leiding van de Head of Asset Management beheert dit team een portefeuille in winkelcentra en solitaire panden op prime locaties met een gezamenlijke waarde van circa EUR 1,5 miljard voor het CBRE Dutch Retail Fund (DRET).

Een optimaal beleggingsresultaat wordt nagestreefd door een actief portefeuille management m.b.t. aan- en verkopen van assets binnen de portefeuille. Op asset niveau wordt een heldere strategie per winkelcentrum opgesteld in de Asset Business Plannen.
Als Commercial Analyst ondersteun je de Portfolio Director en/of Fund manager. Je maakt portefeuille analyses, rapportages en presentaties voor het management en aandeelhouders. Je ondersteunt daarmee bij het verder optimaliseren van de portefeuille en het aantrekken van kapitaal in het fonds. Jij bent in staat om grote hoeveelheden data over de portefeuille om te zetten in beslissingsondersteunende informatie. Daarnaast weet je hieruit feilloos trends en ontwikkelingen te analyseren op meerdere niveaus. Dit doe je zelfstandig of in samenwerking met je naaste collega's of de Portfolio Director/Fund manager.

Functie-eisen

  • Afgeronde WO opleiding bedrijfseconomische richting ;
  • Je hebt ± 3 jaar relevante werkervaring; 
  • Grote affiniteit met cijfers, IT systemen, Excel en Powerpoint; 
  • Nauwkeurig en klantgericht;
  • Proactief, analytisch en ondernemend. 
  • Je herkent je in de volgende persoonseigenschappen: analytisch, goede communicatieve vaardigheden, assertief & accuraat.

Wij bieden

  • Salaris: €45.000 - €55.000,-;
  • Zeer goede pensioenregeling;
  • Collectieve zorgverzekering;
  • iPhone + laptop.

Bezoek www.staan.nl voor meer informatie over de vacature Commercial Analyst of solliciteer online op de vacature Commercial Analyst.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.