Financial Controller

Werkgever
Bernhoven
Plaats
Uden
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Gezondheidszorg/Welzijn
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
-

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

De patiënt in het middelpunt van onze aandacht, dat is de focus van Bernhoven. Betere zorg door zinnige zorg. Om de zorg zo in te richten betrekken we onze patiënten bij de beslissingen over hun zorgtraject.
Werken we intensief samen met de huisartsen en andere zorgverleners uit de regio. En hebben we waardevolle afspraken met zorgverzekeraars gemaakt zodat onze zorg toekomstbestendig is. Om dit te realiseren is de organisatie in transitie. Een transitie van productiegerichte zorg naar patiëntgerichte zorg, waarbij we integraal het patiënten proces gaan volgen.

Functieomschrijving

Binnen de afdeling Financiën en Informatievoorziening, ontstaat per direct een vacature voor eenFinancial Controller

36 uren per week (fulltime 100%)


Wat ga je doen als Financial Controller?
De Financial Controller is een nieuwe functie binnen Bernhoven en houdt zich bezig met het bepalen van de omzet van Bernhoven, het coördineren van het proces financiële maandafsluiting en de projectadministratie rondom investeringen. De Financial Controller vertaalt de contracten en facturatiegegevens met zorgverzekeraars naar de maandelijkse omzet van het ziekenhuis. Hieruit volgt ook de financiële positie ten opzichte van zorgverzekeraars, de Financial Controller heeft een centrale rol in de verrekeningen, bevoorschotting en afrekeningen met zorgverzekeraars. De Financial Controller heeft een adviserende rol ten aanzien van de samenstelling van de maandrapportage. Het maken van scenariovergelijkingen en analyses is belangrijk om te komen tot goede omzetschattingen en onderbouwingen. Wij verwachten van de Financial controller een resultaatgerichte en kwaliteitsgerichte houding. De competenties integriteit, onafhankelijkheid en oordeelvorming zijn een vereiste voor deze functie.

Functie-eisen

  • afgeronde WO / Master Bedrijfseconomie of vergelijkbaar;
  • meerdere jaren werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • gedegen kennis van budgettering in de gezondheidszorg;
  • stressbestendigheid, uitstekende schriftelijke communicatie en een teamplayer.

Wij bieden

Arbeidsduur: een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, voor gemiddeld 36 uur per week, met de intentie om de arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voort te zetten.
Salariëring: volgens CAO-Ziekenhuizen, functiegroep 60 afhankelijk van kennis en ervaring.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgebracht. Interne kandidaten hebben voorrang in de selectieprocedure.

Meer informatie over deze functie wordt u graag verstrekt door René Schekkerman, Manager administraties, tel.nr. 0413 40 2102.

Solliciteren op de functie van Financial Controller
Wij ontvangen graag uw reactie met motivatie en curriculum vitae ter attentie van René Schekkerman, manager Financiën & Administraties, vóór 27 november aanstaande, via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Control, Controller, Controlling, Financial Controlling, Financial Controller, Bedrijfseconomie, Bedrijfseconomisch, WO, Master, Ziekenhuis Bernhoven

Bezoek www.bernhoven.nl voor meer informatie over de vacature Financial Controller of solliciteer online op de vacature Financial Controller.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Bernhoven

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.