Operationeel Auditor

Werkgever
ASR Nederland N.V.
Plaats
Utrecht
Regio
Utrecht
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
F1419 Audit

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn a.s.r., de Nederlandse verzekeringsmaatschappij voor alle verzekeringen. We zijn bekend van de merken a.s.r., De Amersfoortse, Ditzo, Europeesche Verzekeringen en Ardanta. Bij a.s.r. werken 3.375 medewerkers en met een omzet van € 4 miljard behoren we tot de grootste verzekeraars van Nederland. Sinds 10 juni 2016 staan wij genoteerd aan Euronext Amsterdam. Dagelijks werken wij bij a.s.r samen aan een belangrijk doel: de verzekeringsbranche beter te maken. Wij willen een verzekeraar zijn waar klanten op kunnen vertrouwen en klantbelang staat bij ons centraal. Wij werken met respect voor onze omgeving en proberen zoveel mogelijk het goede te doen. Dat doen we met medewerkers die verantwoordelijkheid nemen, ondernemerschap tonen en willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Functieomschrijving

a.s.r. Nederland heeft voor haar locatie in Utrecht een vacature voor een

 

Operationeel Auditor

32-40 uurWat ga je doen als Operationeel Auditor?
Als operational auditor voer je onderzoeken uit conform de geldende IIA kwaliteitsstandaarden. Als stevige en zelfstandige professional weet je wat er in de organisatie speelt. Je zoekt actief jouw gesprekspartners op, je verifieert en je stelt de juiste vragen. Ook koppel je bevindingen terug en adviseer je over praktische oplossingen en eventuele vervolgstappen. Ten slotte lever je een actieve bijdrage aan het beleid en de verdere professionalisering van de afdeling Audit.
De afdeling Audit binnen a.s.r. bestaat in totaal uit vijftien gedreven professionals met verschillende achtergronden en disciplines. Wij rapporteren rechtstreeks aan de Audit en Risico Comité van a.s.r. en werken conform het three lines of defence model.

Je takenpakket:

 • Je draagt verantwoordelijkheid voor de kwaliteit, planning en voortgang van jouw onderzoeken.
 • Je maakt scherpe risicoanalyses die steevast uitmonden in een resultaatgericht auditplan.
 • Je voert alleen of met een collega audits uit in de breedste zin.
 • Beoordeling van kwaliteit en functioneren van governance en riskmanagement.
 • Participatie in multidisciplinaire teams binnen de gehele keten van a.s.r.
 • Effectiviteitsbeoordeling van beheersmaatregelen.
 • Je formuleert heldere, bruikbare adviezen voor het management en levert bovendien proactief een belangrijke bijdrage aan de kwaliteitsverbetering van je team. Dankzij jouw analytische blik en altijd up to date vakkennis.

Functie-eisen

Je beschikt over een sterk strategisch en analytisch denkvermogen en een “hands on” mentaliteit. Daarnaast beschikt je over zeer goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om op alle organisatorische niveaus binnen een organisatie te schakelen. Je hebt van nature een positief kritische houding en een goed gevoel voor verhoudingen in een complexe en dynamische organisatie.
Je hebt een wo-werk- en denkniveau, met een afgeronde RA, RO of RC opleiding. En met minimaal 3-5 jaar ervaring als internal auditor of tenminste 5 jaar ervaring als extern accountant in de financiële sector kunnen we jou zelfstandig om een boodschap sturen.

Daarnaast bied jij ons:

 • Actuele kennis van asset management en verzekeringen
 • Soepele communicatieve vaardigheden
 • Flexibiliteit, resultaatgerichtheid en een sterk analytisch vermogen
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wij bieden

Werken voor a.s.r. betekent werken in een inspirerende en uitdagende werkomgeving. In een informele sfeer, waarin veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en met vriendelijke, hulpvaardige collega´s. We bieden je een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Een goed salaris (bruto € 3.360,- tot € 4.800,- op basis van 38 uur per week), een collectieve pensioenregeling, een vaste 13e maand en een ruim budget voor opleiding en ontwikkeling. Met flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken, willen we bijdragen aan een goede balans tussen werk en privé.Enthousiast geworden? Reageer! Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina door te klikken op de Solliciteer button.

Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met Heert-Jan (recruiter), telefoon: 06-22655978.

Als onderdeel van onze sollicitatieprocedure vragen wij je een persoonlijkheidsvragenlijst en een capaciteitentest in te vullen. Alle informatie hierover ontvang je van de recruiter.

De functie waarop je solliciteert is binnen a.s.r. aangemerkt als ‘insiderfunctie'. Insiders zijn medewerkers die beschikking (kunnen) hebben over voorwetenschap. Om de integriteit en goede reputatie van a.s.r. en haar medewerkers te waarborgen en te beschermen, vragen we insiders kennis te nemen van onze regeling omgang met koersgevoelige informatie en privétransacties in beleggingen en overeenkomstig te handelen.
Als je bij ons in dienst komt, vragen wij je om de eed of belofte af te leggen. Hiermee committeer je je aan onze gedragsregels. Medewerkers in de financiële sector zijn verplicht om vanaf 1 april 2015 een eed of belofte af te leggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Asset Management, Internal Auditor, Operationeel Auditor, Finance, Financieel, WO, RA, RO, RC

Bezoek https voor meer informatie over de vacature Operationeel Auditor of solliciteer online op de vacature Operationeel Auditor.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

ASR Nederland N.V.

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.