Medewerker Administratieve Organisatie/Interne Beheersing

Werkgever
ASR Nederland N.V.
Plaats
Utrecht
Regio
Utrecht
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
-

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn a.s.r., de Nederlandse verzekeringsmaatschappij voor alle verzekeringen. We zijn bekend van de merken a.s.r., De Amersfoortse, Ditzo, Europeesche Verzekeringen en Ardanta. Bij a.s.r. werken 3.375 medewerkers en met een omzet van € 4 miljard behoren we tot de grootste verzekeraars van Nederland. Sinds 10 juni 2016 staan wij genoteerd aan Euronext Amsterdam. Dagelijks werken wij bij a.s.r samen aan een belangrijk doel: de verzekeringsbranche beter te maken. Wij willen een verzekeraar zijn waar klanten op kunnen vertrouwen en klantbelang staat bij ons centraal. Wij werken met respect voor onze omgeving en proberen zoveel mogelijk het goede te doen. Dat doen we met medewerkers die verantwoordelijkheid nemen, ondernemerschap tonen en willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Functieomschrijving

Houd jij van pionieren, ben jij organisatiesensitief en wil je graag van toegevoegde waarde zijn bij het opzetten van onze dienstverlening aan Het Nederlandse pensioenfonds? Dan zijn we zoek naar jou.a.s.r. heeft voor haar locatie in Utrecht een vacature voor een

 

Medewerker Administratieve Organisatie/Interne BeheersingOver de functie van Medewerker AO/IB
AO/IB (Administratieve Organisatie/Interne Beheersing) is de basis om de uitvoering van operationele processen voor Het Nederlandse pensioenfonds goed te laten verlopen en de beoogde doelstellingen te behalen. Je staat voor onze organisatie en voor je eigen carrière. Je staat te trappelen om samen met ons kleine, dynamische, multidisciplinaire team service te verlenen op het gebied van AO/IB. En daarom ben jij geknipt voor onze vacature van Medewerker AO/IB.

Er gebeurt al veel bij a.s.r. maar wij willen nóg meer. Wij geloven in het algemeen pensioenfonds. Daarom nemen wij het initiatief om Het Nederlandse pensioenfonds op te richten en bieden we het fonds ondersteuning in de dagelijkse uitvoering.

Heb je AO/IB ervaring, kennis van pensioenprocessen en durf je daarbij om de regie over je eigen winkel te voeren waarbij geldt: hoe drukker het is, hoe beter je presteert? Vind je het uitdagend om je omgeving en collega's mee te nemen in de bewustwording voor een juiste interne beheersing? Krijg je vanuit draagvlak zaken voor elkaar waarbij de rollen en verantwoordelijkheden helder zijn en blijven? Dan ben jij onze Medewerker AO/IB.

In deze rol zorg je voor:

 • Beschrijving van processen in het kader van AO/IB en implementatie en actualisering van deze processen;
 • Inventarisatie risico's en reductie van deze risico's door het bepalen van beheersmaatregelen;
 • Controle op de naleving beschreven processen;
 • Ondersteunen van het management inzake AO/IC;
 • Managementrapportages rondom processen, risico's en interne controle (IC);
 • Kwaliteitstoetsing, kwaliteitsverbetering en voortgangsbewaking.


In deze fulltime functie start je met een jaarcontract.

Je talenten
Als medewerker AO/IB bij Het Nederlandse pensioenfonds straal je van ambitie en duik je graag in de pensioensector om je de kennis (nog meer) eigen te maken. Je laat je niet afschrikken door wat er allemaal niet zou kunnen, maar ziet, met jouw ‘ja, mits'-mentaliteit wat er wél kan. Met jouw kritische houding schop je het ver.

Functie-eisen

 • Een relevante HBO opleiding;
 • Enige jaren relevante werkervaring op het gebied van AO/IB en het beschrijven van processen, bij voorkeur in een pensioenomgeving;
 • Kennis van ISAE 3402 en relevante risktooling is een pre;
 • Staat stevig in je schoenen en bent communicatief vaardig;
 • Zelfstandigheid, zelfstartend vermogen, Initiatiefrijk en een “handen uit de mouwen”-mentaliteit.

Wij bieden

Werken voor a.s.r. betekent werken in een inspirerende en uitdagende werkomgeving. In een informele sfeer, waarin veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en met vriendelijke, hulpvaardige collega´s. We bieden je een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Een goed salaris (bruto € 2.900,- tot € 4.200,- op basis van 38 uur per week), een collectieve pensioenregeling, een vaste 13e maand en een ruim budget voor opleiding en ontwikkeling. We werken tijd- en plaats onafhankelijk. Zo kunnen we onze klant optimaal servicen, ons werk efficiënt doen en creëren we een goede balans tussen werk en thuis.Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met Marguerite Barsingerhorn (recruiter), telefoon: 06-51287929.

Solliciteren op de functie van Medewerker AO/IB
Enthousiast geworden? Reageer! Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de Solliciteer button.

Als onderdeel van onze sollicitatieprocedure kunnen wij je vragen een persoonlijkheidsvragenlijst en capaciteitentest in te vullen. Alle informatie hierover ontvang je van de recruiter.

Als je bij ons in dienst komt, vragen wij je om de eed of belofte af te leggen. Hiermee committeer je je aan onze gedragsregels. Medewerkers in de financiële sector zijn verplicht om vanaf 1 april 2015 een eed of belofte af te leggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Finance, Financieel, Administratie, Administratief, Verzekeringen, AO, IB, asr, HBO

Bezoek https voor meer informatie over de vacature Medewerker Administratieve Organisatie/Interne Beheersing of solliciteer online op de vacature Medewerker Administratieve Organisatie/Interne Beheersing.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

ASR Nederland N.V.

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.