Administratieve Duizendpoot

Werkgever
AM match
Plaats
Hoofddorp
Regio
Noord-Holland
Niche
Financieel
Branche
Overig
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
MBO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
AM match

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

AM match is het publieke werkbedrijf voor de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn. AM match ontwikkelt en bemiddelt de volgende doelgroepen naar de reguliere arbeidsmarkt:
  • Medewerkers die onder de wet sociale werkvoorziening vallen;
  • Bijstandsgerechtigden die niet zelfstandig 70% van het minimumloon kunnen verdienen;
  • Mensen die in aanmerking komen voor beschutte banen conform Participatiewet.

Context:
Bij AM match werken wij in teams. Als administratief medewerker werk je in het team bedrijfsburo. Dit team is verantwoordelijk voor het ondersteunen en adviseren van de organisatie op het gebied van Planning & Control, financiën , facilitair, ICT, inkoop, KAM en communicatie. Eveneens wordt vanuit dit team de administratieve ondersteuning van de lijn verzorgd. Het team bestaat uit 9 medewerkers. Het team vindt het belangrijk dat collega’s elkaar kunnen vervangen. Je wordt dus breed ingezet, zodat we optimaal gebruik kunnen maken van jouw kwaliteiten en ontwikkelmogelijkheden. In het team heerst een informele, collegiale, behulpzame en resultaatgerichte sfeer. Het zo efficiënt en correct mogelijk uitvoeren van de werkzaamheden heeft altijd de aandacht.

Functieomschrijving

Een medewerker van AM match herken je aan zijn doen en laten: “hij werkt met je samen, hij neemt initiatief, is creatief en heeft een enorme drive om afgesproken resultaten te halen”


AM match is op zoek naar een


Administratieve Duizendpoot

(36 uur)


Wat houdt de functie in:
Het grootste gedeelte van de dag verzorg je de administratie voor het team, dat zorg draagt voor het plaatsen van bijstandsgerechtigden op de reguliere arbeidsmarkt. Het gaat hierbij o.a. om het registreren van de kandidaten, trajecten en plaatsingen en verder ontwikkelen van het administratieve proces. Daarnaast draagt jouw administratie bij aan het kunnen aanvragen van de juiste subsidies. Op financieel gebied word je eveneens dagelijks ingezet. Het gaat hierbij om controle en analyse grootboek, het ondersteunen bij jaarwerkzaamheden en de administratie rondom (het behouden) van certificeringen. Een administratieve bijdrage kan gevraagd worden vanuit team Werk & Werkgeversdienstverlening. Dit team is succesvol in het plaatsen en begeleiden van medewerkers die werkzaam zijn op de reguliere arbeidsmarkt (detacheren). En tot slot kun je het team versterken om de salarisbetalingen te verrichten, dit wanneer je collega geniet van haar verlof. Ofwel, we zoeken een administratieve duizendpoot!

Functie-eisen

Je voelt je thuis in een dynamische werkomgeving die kleur krijgt van onze verschillende doelgroepen. Je bent in bezit van een MBO bedrijfsadministratie, PD en of MBA diploma of soortgelijk en gezien de diverse werkzaamheden is het belangrijk dat je praktijkervaring hebt. Bij voorkeur op zowel personeels- als financiële administratie. Je bent flexibel, ontwikkelt je graag en werkt met visie en nauwkeurigheid. En tot slot; affiniteit met ICT en kennis van AFAS wordt gewaardeerd.

Wij bieden

Een leuke afwisselende baan bij een dynamisch bedrijf met volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Standplaats: Hoofddorp en Amstelveen. AM match biedt een aantrekkelijk pakket aan primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris bedraagt minimaal € 1.990,- en maximaal € 2.913,- per maand op basis van fulltime 36 uur per week. De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor de duur van een jaar.
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen Ivonne Benninga, senior bedrijfsbureau, telefoonnummer 06-43356323. Voor vragen over de procedure kun je tot 10 augustus 2017 contact opnemen met Linda van der Meulen, HR adviseur telefoon 06-51618401 of vanaf 15 augustus met Anja van Vlaanderen, HR adviseur, telefoon 06-43356300. Voor meer informatie over de organisatie verwijzen we je graag naar onze website: www.ammatch.nl .

Je motivatie en CV kun je uiterlijk 31 augustus 2017 sturen via onze sollicitatiepagina door te klikken op de solliciteerbutton.

De 1e ronde gesprekken staan gepland op 18 september en de 2e ronde gesprekken op 22 september / 25 september.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Bedrijfsadministratie, Administrateur, Bedrijfsadministrateur, Personeelsadministratie, Financiële Administratie, MBA

Bezoek www.ammatch.nl voor meer informatie over de vacature Administratieve Duizendpoot of solliciteer online op de vacature Administratieve Duizendpoot.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

AM match

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.