Coördinator salarisadministratie

Werkgever
Alrijne Zorggroep
Plaats
Leiden
Regio
Zuid-Holland
Niche
Financieel
Branche
Gezondheidszorg/Welzijn
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
-

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Alrijne Zorggroep bestaat uit ziekenhuizen in Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn en de verpleeghuizen Leythenrode en Oudshoorn. Wat ons Alrijne maakt, is de overtuiging dat mensen beter worden van goede zorg mét persoonlijke aandacht. Voor onze medewerkers zorgen we voor een gezonde, veilige en inspirerende werkomgeving waarin ontwikkeling en scholing een centrale rol hebben.

Functieomschrijving

Voor Alrijne Zorggroep zoeken wij een:

Coördinator Salarisadministratie

Voor 36 uur per week, FWG 55 cao Ziekenhuizen

Functieomschrijving Coördinator Salarisadministratie
Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het team, je coördineert de werkzaamheden en schept de voorwaarden zodat de werkzaamheden op een kwalitatief goede en efficiënte wijze uitgevoerd worden. Tevens vervul je een coachende rol ten aanzien van kennisverbreding en wet- en regelgeving naar de andere medewerkers van de afdeling. Je legt verantwoording af over de (financiële) output van de salarisadministratie en vertegenwoordigt de salarisadministratie bij overleggen met afdeling HRM en MT leden van Finance en Control.

Functie-eisen

Je beschikt over een vakgerichte opleiding op HBO niveau, zoals VPS en PDL en hebt aantoonbare werkervaring. Systeemkennis en ervaring met Raet/ Beaufort is vereist.

Je bent inhoudelijk uitstekend op de hoogte van het vakgebied. Je bent een professionele medewerker die daadkrachtig optreedt en zorgt voor een optimaal contact tussen de salarisadministratie en haar klanten. Je werkt mee in het team, met name als het gaat om meer complexe vraagstukken en bent aanspreekpunt voor externe partijen.

De salarisadministratie
De salarisadministratie met 3 medewerkers is onderdeel van de Financiële Administratie en maakt deel uit van de RVE Finance en Control. De salarisadministratie is gehuisvest in Leiden, dichtbij onze collega’s van HRM. Wij werken met de Youforce Selfservice.

Wij bieden

Als je meer informatie wilt over deze vacature, neem dan contact op met Charley Stijnman, teamleider Financiële Administratie via telefoonnummer 071 5178221.

Solliciteren op de vacature Coördinator Salarisadministratie?
Laat je cv en motivatie achter op onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteer button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!Trefwoorden: Vacature Coördinator Salarisadministratie Zuid-Holland, Vacature Coördinator Salarisadministratie Leiden, Vacature Hoofd Salarisadministratie

Bezoek alrijne.onlinevacatures.nl voor meer informatie over de vacature Coördinator salarisadministratie of solliciteer online op de vacature Coördinator salarisadministratie.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Alrijne Zorggroep

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.