Financieel-Commercieel Analist

Werkgever
Alphabet Nederland B.V.
Plaats
Breda
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Overig
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
-

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Alphabet Nederland is gevestigd in Breda. Onze dienstverlening is met name gericht op Full Operational Lease, maar er worden ook steeds meer mobiliteitsoplossingen ontwikkeld die aansluiten op de almaar veranderende behoefte binnen de zakelijke mobiliteit.

Naast het bieden van mobiliteitsoplossingen verkoopt Alphabet ex-leaseauto’s rechtstreeks aan particulieren vanuit 3 Alphabet Occasions showrooms. Daarnaast heeft Alphabet de beschikking over 8 AlphaRent vestigingen verspreid over heel Nederland van waaruit een zakelijke huurauto snel kan worden ingezet voor onze klant. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf op www.alphabet.com.

Functieomschrijving

Heb jij ervaring met het ontwikkelen, monitoren en toepassen van prijsstrategieën binnen verschillende distributiekanalen? Is het jouw passie om op basis van jouw analyses de organisatie te adviseren in het behalen van commerciële en financiële doelstellingen? Heb je een financiële achtergrond in combinatie met een commerciële blik? Dan zijn wij op zoek naar jou!Alphabet Nederland te Breda heeft een vacature:

Financieel-Commercieel Analist

Fulltime

Wat ga je doen als Financieel-Commercieel Analist?
Als Financieel - commercieel analist ben je werkzaam op Pricing & Sales Steering binnen de divisie Sales. Je ondersteunt de Sales organisatie bij de uitvoering van de Pricing strategie. Zo werk je samen met de accountmanager prijsvoorstellen uit waarbij je de juiste balans weet te vinden tussen commercieel succes en het gewenste rendement. Verder ben jij dé vraagbaak voor de Sales organisatie daar waar het gaat over de uitvoering van de Pricing strategie. Tenslotte ben je in staat om op basis van jouw analyses Sales te adviseren in het realiseren van de financiële en commerciële doelstellingen. Voor deze functie zijn wij op zoek naar een pas afgestudeerde of professional met geringe ervaring. Durf jij het aan om bij de beste leasemaatschappij van Nederland te komen werken?

De kerntaken:

 • Opstellen van Pricing voorstellen ten aanzien van te hanteren prijsbeleid bij tenders.
 • Rapporteren en analyseren van financiële- en commerciële informatie binnen de verschillende distributiekanalen.
 • Vertalen van financiële- en commerciële informatie naar advies ten aanzien van te realiseren doelstellingen.
 • Beheren en door ontwikkelen van rendement tools.
 • Deelnemen aan (afdelingsoverschrijdende) projecten, al dan niet in de rol van projectleider.

Functie-eisen

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau, bent recent afgestudeerd of hebt minder dan 5 jaar werkervaring.
 • We zijn op zoek naar een energieke, daadkrachtige collega met goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent een self-starter en zelfstandige teamplayer die kan werken in een dynamische omgeving met deadlines.
 • Je bent analytisch sterk onderlegd.
 • Je bent leergierig, proactief en neemt initiatief.
 • Goede kennis Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.

Wij bieden

Een professionele en internationale werkomgeving in een collegiale werksfeer. Enthousiaste collega’s met teamspirit en een hands-on mentaliteit. Deze functie is gepositioneerd binnen de divisie Sales en de afdeling Sales Support. Je werkt nauw samen met de collega’s van de afdeling en overige collega’s, management en directie van de divisies Sales, Finance en Operations. Je rapporteert aan de Manager Sales Support. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een 13e maand, 30 vakantiedagen en 3% keuzebudget.
Alphabet heeft een duidelijk visie. Wij zien de (zakelijke) mobiliteitsbehoefte veranderen. De klant vraagt tegenwoordig om innovatieve, alternatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen. De klant verwacht dat leasemaatschappijen deze regisseren en staan marges onder druk. En belangrijker nog, hoe zou jij als financieel-commercieel analist een constructieve bijdrage kunnen leveren aan deze veranderende markt? Herken jij je in dit profiel en heb je interesse? Reageer dan direct en stuur je sollicitatie met motivatie en cv via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteer button, t.a.v. Jordy Lamers.

Sollicitatieproces:
1) Kennismakingsgesprek met de Manager, Patrick Herms en een HR consultant, Jordy Lamers.
2) Assessment

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!Trefwoorden: Financieel Analist, Pricing Officer, Business Analist, Finance Analyst, Assistent Controller

Bezoek www.alphabet.com voor meer informatie over de vacature Financieel-Commercieel Analist of solliciteer online op de vacature Financieel-Commercieel Analist.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.