Manager Beheer en Services - Controller

Werkgever
Aidsfonds – Soa Aids Nederland
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Niche
Financieel
Branche
Overig
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO, HBO
Ervaring
5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
-

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

We staan op een historisch keerpunt in de aidsbestrijding. We hebben namelijk alle kennis in handen om de aidsepidemie voorgoed te verslaan. In Nederland en in de rest van de wereld. Maar het is nog geen gelopen race. Als we de strijd tegen aids nu niet in de allerhoogste versnelling zetten, blijft de epidemie voortwoekeren. Dat mag niet gebeuren. Samen met 160.000 donateurs en partners, zoals de Postcode Loterij, doet Aidsfonds er alles aan om dat te voorkomen. Als een van de grootste private fondsen in Nederland spelen we al jaren een voortrekkersrol in de wereldwijde aidsbestrijding. Om een einde aan aids te maken, werken we samen met lokale gemeenschappen, doen onderzoek en zorgen ervoor dat aids wereldwijd hoog op de agenda blijft staan. Soa Aids Nederland is het expertisecentrum op het gebied van soa, hiv en seksuele gezondheid. Aidsfonds – Soa Aids Nederland heeft een ambitieuze nieuwe strategie opgesteld ‘Geen tijd te verliezen, 2018 – 2021’. De realisatie doen we met enthousiaste medewerkers die direct of indirect werken voor een groot aantal nationale- en internationale programma’s en projecten.

Voor de realisatie van onze ambitieuze plannen is een goed lopende bedrijfsvoering van cruciaal belang. De manager Beheer en Services speelt hierin een bepalende rol. Hij/zij brengt vanuit een integrale visie op financieel en project management, HR, ICT, risicomanagement en services de organisatie op een hoger plan en werkt mee aan de professionalisering van de bedrijfsvoering.

Functieomschrijving

Werk mee aan een wereld zonder aids én help soa’s bestrijden. Met een baan bij Aidsfonds - Soa Aids Nederland komen je talenten en je betrokkenheid samen. Op ons kantoor in Amsterdam werken ruim 150 zeer gedreven mensen.


Om leiding te geven aan onze bedrijfsvoeringsprocessen in brede zin zijn wij op zoek naar een ervaren professional met bewezen management-skills voor de functie van

Manager Beheer en Services - Controller

(32 of 36 uur per week)


De manager Beheer en Services - Controller maakt deel uit van het Management Team, dat verder bestaat uit de managers Programma’s, Beleid en Subsidies, Marketing en Communicatie, Algemene Zaken en Projecten en de directeur.

Taken & verantwoordelijkheden als Manager Beheer en Services – Controller

 • Leidinggeven aan de afdeling met 3 leidinggevenden en circa 28 medewerkers
 • Managen van de Planning & Control-cyclus van de organisatie
 • Invullen van de rol van Controller
 • Integraal sturing geven aan de professionalisering van de bedrijfsvoering en grote projecten, zoals organisatieontwikkeling en strategisch HR-beleid, vernieuwing ICT-infrastructuur, versterking risicomanagement en de voorgenomen verhuizing
 • Deelnemen aan MT en adviseren en verantwoording afleggen aan de directeur
 • Onderhouden van contacten met relevante betrokken partijen


Je salaris ligt tussen de € 3.930 en € 5.882 bruto per maand (bij 36 uur). De aanstelling is voor een jaar met uitzicht op een verlenging na een positieve beoordeling.

Functie-eisen

 • Universitair werk- en denkniveau, bedrijfseconomisch (accountancy) en/of bedrijfskundig (controlling)
 • Minimaal 5 jaar actief geweest in een vergelijkbare brede functie en rol
 • Integrale visie op en bewezen ervaring met facilitair, financieel, HR-, ICT- en risicomanagement
 • Beschikken over bewezen managementvaardigheden en leiding kunnen geven aan veranderingsprocessen
 • Beschikken over een ondernemende instelling en een relevant (expertise-)netwerk
 • Beschikken over affiniteit met het werkveld waarin de organisatie zich begeeft


Betrokkenheid
Werken bij Aidsfonds - Soa Aids Nederland betekent samen met andere professionals je talenten inzetten voor een mooi doel. Wij zijn een laagdrempelige organisatie met een open en gezellige sfeer, waar de verschillende afdelingen erg betrokken zijn bij elkaars projecten.
Aidsfonds - Soa Aids Nederland streeft naar een divers personeelsbestand met een evenwichtige vertegenwoordiging van mannen en vrouwen, leeftijden, seksuele oriëntatie en etnische achtergrond. Mensen die leven met hiv worden aangemoedigd om te solliciteren.

Wij bieden

Bel (020-62 62 669) of mail (lvandeth@soaaids.nl) met directeur Louise van Deth (het mailadres alleen voor informatievragen gebruiken.) Of kijk op www.aidsfonds.nl en www.soaaids.nl.

Solliciteren op de vacature van Manager Beheer en Services – Controller?
Herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV met motivatie achter op onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

Richt je brief aan Louise van Deth, directeur en voeg een uitgebreid CV toe. Laat ons voor woensdag 13 december 2017 weten waarom jij de manager Beheer en Services - Controller bent die we zoeken. De eerste ronde sollicitatiegesprekken vindt plaats op 18 en 19 december.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Control, Controller, Controlling, Financieel Medewerker, Management, Financial, Financiële, WO

Bezoek www.soaaids.nl voor meer informatie over de vacature Manager Beheer en Services - Controller of solliciteer online op de vacature Manager Beheer en Services - Controller.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.