Assistent controller

Werkgever
Aidsfonds – Soa Aids Nederland
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Niche
Financieel
Branche
Overig
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
-

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

We staan op een historisch keerpunt in de aidsbestrijding. We hebben namelijk alle kennis in handen om de aidsepidemie voorgoed te verslaan. In Nederland en in de rest van de wereld. Maar het is nog geen gelopen race. Als we de strijd tegen aids nu niet in de allerhoogste versnelling zetten, blijft de epidemie voortwoekeren. Dat mag niet gebeuren. Samen met 180.000 donateurs en partners, zoals de Postcode Loterij, doet Aidsfonds er alles aan om dat te voorkomen. Als één van de grootste private fondsen spelen we al jaren een voortrekkersrol in de wereldwijde aidsbestrijding. Om een einde aan aids maken, werken we samen met lokale gemeenschappen, doen we onderzoek en zorgen we ervoor dat aids wereldwijd hoog op de agenda blijft staan. Soa Aids Nederland is het expertisecentrum op het gebied van soa, hiv en seksuele gezondheid.

Het team Financiën en control coördineert de planning & control cyclus, stelt begrotingen, kwartaalrapportages en de jaarrekening op, voert de financiële administratie uit, beheert de financiële middelen, ontwikkelt beleid m.b.t. de administratieve organisatie en de interne controle en houdt toezicht op de financieel-administratieve processen.

Functieomschrijving

Werk mee aan een wereld zonder aids én help soa’s bestrijden. Met een baan bij Aidsfonds - Soa Aids Nederland komen je talenten en je betrokkenheid samen. Op ons kantoor in Amsterdam werken ruim 140 zeer gedreven mensen.

 

Voor dit team zoeken we per zo spoedig mogelijk een ervaren

 

Assistent Controller

 

(32 tot 36 uur per week)


Taken & verantwoordelijkheden als Assistent Controller

 • draagt bij aan de realisatie van de planning en control cyclus;
 • stelt begrotingen, (management)rapportages, meerjarenramingen en jaarrekening op;
 • draagt zorg voor de inrichting van de administratieve organisatie;
 • verbetert en vernieuwt werkmethoden en -processen;
 • adviseert en begeleidt budgethouders over financiële mogelijkheden en risico’s;
 • adviseert en ondersteunt het hoofd financiën en control / assistent controller en de manager / controller op het gebied van planning en control en risicobeheersing;
 • Je salaris ligt tussen de € 2.517 en € 4.069 bruto per maand (bij 36 uur). De aanstelling is voor een jaar met uitzicht op een verlenging na een positieve beoordeling.

Functie-eisen

 • opererend op WO niveau, met een financiële, accountancy en / of bedrijfskundige opleiding; analytisch sterk en minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen financiën en controlling, bij voorkeur bij een goede doelen organisatie;
 • actuele kennis en ruime ervaring met het opstellen van complexe begrotingen en rapportages;
 • ervaring met de realisatie van de planning en control cyclus en het adviseren van het management m.b.t. de begroting en de jaarrekening;
 • ervaring met het adviseren en ondersteunen van programmaleiders / budgethouders;
 • expertise met het maken van uitgebreide rapportages in Excel Add In.

Wij bieden

Werken bij Aidsfonds - Soa Aids Nederland betekent samen met andere professionals je talenten inzetten voor een mooi doel. Wij zijn een laagdrempelige organisatie met een open en gezellige sfeer, waar de verschillende afdelingen erg betrokken zijn bij elkaars projecten.
Aidsfonds - Soa Aids Nederland streeft naar een divers personeelsbestand met een evenwichtige vertegenwoordiging van mannen en vrouwen, leeftijden, geaardheid en etnische achtergrond. Mensen die leven met hiv worden aangemoedigd te solliciteren.

Bel (020-62 62 669) of mail ( jbot@soaaids.nl) met de huidige assistent controller, Jacqueline Bot (het mailadres alleen voor informatievragen gebruiken). Of kijk op www.aidsfonds.nl en www.soaaids.nl.

Solliciteren op de functie van Assistent Controller
Herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV met motivatie achter op onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

Richt je brief aan Jacqueline Bot, assistent controller en voeg een uitgebreid CV toe. Laat ons uiterlijk 27 november 2017 weten waarom jij de assistent controller bent die we zoeken.

De eerste ronde sollicitatiegesprekken vindt plaats in week 49 of 50.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Control, Controller, Controlling, Assistent Controller, Financieel Medewerker, Accountancy, Financial, Financiële, WO

Bezoek www.soaaids.nl voor meer informatie over de vacature Assistent controller of solliciteer online op de vacature Assistent controller.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.