Financial Controller

Werkgever
Horesca Lieferink
Plaats
Twello
Regio
Flevoland, Gelderland, Overijssel, Utrecht
Niche
Financieel
Branche
Handel
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
Gemotiveerd en enthousiast

Solliciteer op deze vacature

Het familiebedrijf, Horesca Lieferink, is een regionaal opererende groothandel in food- en nonfood producten met vestigingen in Twello en Zeist waarbij het hoofdkantoor in Twello gevestigd is. Wij bouwen aan langdurige relaties met onze afnemers door méér dan alleen maar groothandel te zijn.

Wij leveren een compleet assortiment producten voor horeca- en grootverbruiksector,in de provincies Utrecht, Gelderland, Overijssel en Flevoland. Daarnaast zijn wij ook agent voor de biermerken Grolsch, Warsteiner, Kronenbourg, Bavaria en Gulpener. Naast het assortiment van bekende merken leveren wij ook uitstekende kwaliteitsproducten onder het eigen Horesca huismerk.

Functieomschrijving

Als financial controller ben je financieel verantwoordelijk en stuur je de afdeling administratie aan. Je zorgt ervoor dat het team gemotiveerd is en je stuurt aan op correcte verwerking en goede resultaten. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van aangiften loon- en omzetbelasting, debiteurenbeheer en betalingen. Daarnaast stel je calculaties op,  verzorg je de jaarlijkse begroting en de management rapportages en analyses.

Als financial controller ben je lid van het managementteam en breng je gevraagd én ongevraagd advies uit . In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de directie.

Functie-eisen

Je bent een ervaren team-player met sociale vaardigheden  die er juist van houdt om te werken binnen de combinatie van management en finance. Je bent een resultaat gerichte, analystische, initiatiefrijke en motiverende controller met een integere houding. Je biedt het management team inzicht en handvatten vanuit jouw kennis en expertise. Je bent gewend om nauw samen te werken met operationele afdelingen die de belofte aan klanten mag waarmaken. Daarnaast ben je flexibel en voel je je prettig bij een dynamische werkomgeving, want bij Horesca Lieferink is geen dag hetzelfde.

 

Om deze functie succesvol in te kunnen vullen, beschik je over een bedrijfseconomische opleiding op minimaal HBO werk- en denkniveau en heb je ervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast ben je bekend met moderne rapportage tools en beschik je over een goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid. Je bent woonachtig op een bereisbare afstand van Twello of je hebt de bereidheid je hier te vestigen

Wij bieden

Een aantrekkelijke, afwisselende en uitdagende baan in een dynamische werkomgeving, waarbij je kan rekenen op marktconforme arbeidsvoorwaarden met perspectief in een groeiend bedrijf.

Contactgegevens

Ben jij de persoon die wij zoeken en ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan binnen 14 dagen jouw sollicitatiebrief met CV naar: Horesca Lieferink B.V., t.a.v. Ronald Lieferink,, Postbus 63, 7390 AB te Twello of email deze naar r.lieferink@lieferink.nl

Solliciteer op deze vacature


 

Horesca Lieferink

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.