Senior Crediteurenspecialist

Werkgever
via Greenberg Nielsen
Plaats
Midden nederland
Regio
Utrecht
Niche
Financieel
Salarisindicatie
€ 2.000 - € 3.000
Opleidingsniveau
MBO, HBO
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Op dit moment werf ik (Melissa van Wee) voor een uitdagende rol bij een grote informele organisatie in het midden van het land. Hier zoeken zij een Senior Crediteurenspecialist waarbij jij, naast dat jij operationeel werkzaam bent binnen het volledige Crediteurenproces, ook de rechterhand zal zijn van de Accounts Payable Teamleider. Hierbij zal jij het team meenemen in de veranderende processen en bij afwezigheid van de Manager hen ook coachen.

 

 Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit het efficient en effectief afhandelen van inkoopfacturen, credit nota’s en declaraties. Verder onderhoudt jij de relactie met de leveranciers en interne klanten door pro actief, dienstverlenend en servicegericht te werken en communiceren. Hij/zij ondersteunt en faciliteert de Teamleider AP waar het nodig is en heeft een actieve bijdrage aan het afsluiten van de periode. Het zou mooi zijn als jij direct beschikbaar bent, maar mocht jij nog te maken hebben met een opzegtermijn, kan hier rekening mee gehouden worden. Jij zal de eerste paar maanden via ons daar starten, om vervolgens een contract aangeboden te krijgen waarbij de intentie is om die vervolgens over te laten gaan naar een vast contract op de langere termijn.

 

  • Regio:  Midden-Nederland
  • Periode: startende via Greenberg Nielsen, daarna overname met uitzicht op vast contract
  • Startdatum: z.s.m.
  • Salarisindicatie: max.  €2700 bruto per maand, afhankelijk van opleiding en werkervaring.

 

Bij interesse stuur jouw cv naar ons toe, dan kunnen wij jou benaderen. Mocht deze rol niet aansluiten bij jou gezien jij al verder bent in jouw carrière of het niet past binnen jouw expertise, maar ken jij wel iemand in jouw netwerk voor wie deze rol interessant is? Laat het ons weten!

 

Heb jij vragen over de functie, wij vertellen graag meer. Bel naar 020-3337890 en vraag naar Melissa van Wee, of bel rechtstreeks naar 0624843650.

Salaris

max.  €2700 bruto per maand, afhankelijk van opleiding en werkervaring.

Contactgegevens

Heb jij vragen over de functie, wij vertellen graag meer. Bel naar 020-3337890 en vraag naar Melissa van Wee, of bel rechtstreeks naar 0624843650.

Solliciteer op deze vacature


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.