Manager Accounts Payable

Werkgever
klant via Greenberg Nielsen
Plaats
Den Haag
Regio
Zuid-Holland
Niche
Financieel
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000, € 5.000 - € 7.000
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
TNO Den Haag

Solliciteer op deze vacature

Salaris € 60K-65K

 

De Manager Accounts Payable (AP) geeft leiding aan de crediteurenadministratie van circa 10 FTE. Binnen Crediteuren is de afdeling Processing verantwoordelijk voor de verwerking van alle inkomende inkoopfacturen, reisdeclaraties en overige declaraties van alle medewerkers van TNO. Hierbij wordt gestuurd op productiviteit en nauwkeurigheid van de medewerkers van de afdeling.  De afdeling Support is verantwoordelijk voor een tijdige betaling van de inkoopfacturen en declaraties en levert daarnaast met name service richting leveranciers en interne klanten. Naast leiding geven aan de afdeling, bestaat de functie ook uit het begeleiden en mede aansturen van diverse projecten gericht op verdere automatisering en digitalisering binnen Accounts Payable.

 

Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op HBO niveau en daarbij aantoonbare succesvolle, meerjarige ervaring met het leiden van financiële administraties. Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels. Je bent in staat om met overtuiging en tact telefonische gesprekken te voeren met klanten en je hebt goede schriftelijke vaardigheden. Je beheerst zowel Nederlands als Engels uitstekend.  Naast stevige leidinggevende capaciteiten, ben je analytisch, accuraat en alert. Je hebt een empathische persoonlijkheid. Je acteert met een helikopterview,  maar bent tegelijkertijd de spin in het web. Je bent samenwerkingsgericht en je hebt oog voor de belangen van stakeholders. Je bent gewend om te werken met deadlines en je hebt een flexibele werkstijl.

 

De afdeling Accounts Payable maakt onderdeel uit van Financial Center, dat daarnaast bestaat uit de afdelingen Grootboek/Financial Control, Credit Management en Operationele Inkoop. De Manager AP rapporteert aan de Manager Financial Center.

 

Werken met plezier betekent voor iedere werknemer iets anders. Daarom bieden wij bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden a-la-carte, waarbij je maandelijks diverse arbeidsvoorwaarden tegen elkaar kunt uitruilen. Door flexibele werktijden (bijvoorbeeld 4x9) en verschillende verlofregelingen kun je zelf een pakket creëren wat optimaal aansluit op jouw wensen.
TNO hecht veel waarde aan zowel jouw persoonlijke- als jouw professionele ontwikkeling. Er zijn vele mogelijkheden om met je ontwikkeling aan de slag te gaan: congressen, opleidingen, workshops, coaching, intervisie, mentoring en functierotatie. Bij TNO heb je de regie van je eigen carrière voor een zeer groot deel in eigen hand.

 

Voor deze vacature is het noodzakelijk dat de AIVD een VGB afgeeft na het uitvoeren van een veiligheidsonderzoek. Kijk voor meer informatie op de website van de AIVD.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Floris Croese, telefoonnummer 06 – 24843886.

Contactgegevens

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Floris Croese, telefoonnummer 06 – 24843886.

Solliciteer op deze vacature


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.