Senior Auditor

Werkgever
Klant via Fellowfield
Plaats
Den Bosch
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
5-10 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Heb jij een bewezen staat van dienst als Auditor? Wil jij werken bij een snelgroeiend en toonaangevend internationaal commercial finance bedrijf? Ben jij energiek, enthousiast en werk je graag samen om telkens een stapje beter te worden?

 

Je nieuwe uitdaging

Voor het Client Audit team van ABN Amro Commercial Finance in Den Bosch zijn wij op zoek naar een energieke en vakbekwame Senior Auditor die het team gaat versterken.

 

Als Senior Auditor voer je met name zelfstandig en soms in teamverband audits uit bij bestaande cliënten en prospects van ACF ten behoeve van het vergroten van de inzichtelijkheid in mogelijke risico’s verbonden aan de financiering van inkopen, voorraden en debiteuren.

 

Daarnaast ben je als Senior Auditor verantwoordelijk voor:

-        het toetsen van de realiteit bij de cliënten of prospects aan de interne richtlijnen en procedures.

-        het rapporteren van de bevindingen en aanbevelingen op een onafhankelijke en integere wijze aan de betrokken afdelingen, het Kredietcomité en/of de bank. Jouw rapportage wordt meegewogen bij de beoordeling van financieringsaanvraag of bij de revisie van een bestaand contract.

-        het zelfstandig organiseren, uitvoeren en rapporteren van audits, veelal op locatie bij de cliënt of prospect in vele sectoren.

-        het uitvoeren van een initiële risicoanalyse en het bepalen van de auditscope in samenspraak met collega’s.

 

Inzicht en kennis van administratieve organisatie en interne beheersing van ondernemingen is belangrijk om de risico’s voor ACF goed te kunnen onderkennen. Data-analyse, interviewen van functionarissen en bezoeken van productie/voorraadlocaties zijn de basis om een goede analyse te maken. Waar mogelijk doe je voorstellen voor verbetering van de financiering en/of beheersing van de risico’s.

 

In de functie van Senior Auditor onderhoud je intensief contact met de collega’s van onder meer New Business Management, Relationship Management, Asset Management en Credit & Risk. Een functie waarin professionaliteit en managen van de audit en de stakeholders centraal staat.

 

Het Client Auditteam wordt op een Lean Management wijze aangestuurd, waarbij veel waarde wordt gehecht aan samenwerking en de inbreng van de teamleden bij ontwikkeling van de wijze waarop het werk wordt uitgevoerd. Doel daarbij is om elke dag een stapje beter te worden.

 

Jouw profiel

Wij zoeken een enthousiaste, energieke en vakbekwame Senior Auditor ter versterking van het Client Audit team.

 

Als Senior Auditor voldoe je aan onderstaande profiel:

-        WO denkniveau kennis van economie, bedrijfseconomie/-kunde, accountancy en informatietechnologie

-        Circa 5 tot 10 jaar werkervaring in het vakgebied audit (o.a. auditing, administratieve organisatie en risicomanagement)

-        Scherpe analyse kunnen maken van financiële administraties en administratieve en logistieke processen in diverse bedrijfssectoren

-        Zelfstandig een audit kunnen plannen, uitvoeren, rapporteren en bespreken met betrokkenen waarbij het binnen deadlines kunnen werken en het stellen van prioriteiten belangrijk zijn

-        Affiniteit met bancaire financieringsproducten, bij voorkeur kennis van het asset based financing

-        Ruime ervaring met MS-Office Excel en kennis van de gangbare financiële boekhoudsystemen

-        Uitstekende communicatieve en analytische vaardigheden en uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift

-        In staat zijn om met de nodige flair en tact op diverse niveaus binnen een organisatie als volwaardig gesprekspartner te communiceren. Je staat stevig in je schoenen, maar staat ook open voor de zienswijze van anderen.

 

Ons aanbod

Als Senior Auditor werken bij ACF betekent werken met betrokken en energieke collega’s in een uitdagende omgeving. Je kunt veel ervaring opdoen in de financiële dienstverlening en jouw eigen ontwikkeling uitstekend sturen. Afhankelijk van opleiding en (werk)ervaring is in de functie van Senior Auditor een salaris van maximaal € 4.200,- mogelijk op basis van 36 uur (bruto per maand, exclusief bonus en afhankelijk van je niveau). Aanvullend hierop krijg je een 13e maand, uitgebreide reiskostenvergoeding, bonusregeling en goede pensioenregeling. Daarbij krijg je een vrij besteedbaar opleidingsbudget, is thuis werken mogelijk en

 

Je nieuwe werkgever

ABN AMRO Commercial Finance (ACF) is een snelgroeiend en toonaangevend internationaal commercial finance bedrijf en is de specialist op het gebied van werkkapitaalfinanciering. ACF biedt op assets gebaseerde financiering aan zoals debiteuren, voorraad- en inkoopfinanciering. De oplossingen bestaan uit een combinatie van financiering, debiteurenbeheer, creditmanagement en insolventierisicodekking. ACF is actief in West-Europa met eigen vestigingen in Nederland, Engeland, Duitsland en Frankrijk.

 

In de vestiging in ’s-Hertogenbosch zijn ongeveer 200 medewerkers werkzaam ten behoeve van ACF

NL en ACF Groep. ACF is sterk in ontwikkeling; mede als gevolg van de huidige marktontwikkelingen wordt een stevige groei in omzet en aantallen klanten voorzien. ACF is een slagvaardige organisatie, die sterk klant- en resultaatgericht is. De service aan onze klanten staat hoog in het vaandel.

 

Het Client Audit team bestaat uit 7 personen. Het Client Audit team wordt op een Lean Management wijze aangestuurd, waarbij veel waarde wordt gehecht aan samenwerking en de inbreng van de teamleden bij ontwikkeling van de wijze waarop het werk wordt uitgevoerd. Doel daarbij is om elke dag een stapje beter te worden.

 

Interesse?

Geïnteresseerd in de functie van Senior Auditor? Neem dan contact op met Sander Burgmans via telefoonnummer 06-21703789 of stuur een email naar sander@fellowfield.nl. Wil je meteen solliciteren? Dat kan ook. Solliciteer dan meteen via onderstaande button en stuur ons je CV met motivatie. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Solliciteer op deze vacature


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.