Netbeheerder - Teamleider Projectadministratie

Werkgever
Klant via Fellowfield
Plaats
Rotterdam
Regio
Zuid-Holland
Niche
Financieel
Branche
Handel, Industrie, Transport/Logistiek, Overig
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
5-10 jaar, > 10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Je bent enige jaren werkzaam binnen (project) administraties. Jouw collega’s zien jou als kenniscenter en weten dat jij proactief, energiek en analytisch sterk bent. Jij vindt dat ook. Tijd voor de volgende stap?

Functieomschrijving

De afdeling Business Control van onze opdrachtgever komt graag in contact met een gedreven financial die in de rol van teamleider verantwoordelijk is voor de projectadministratie.

Als Teamleider Projectadministratie draag je er zorg voor dat diverse administraties uniform en correct worden behandeld. Je geeft hierin sturing aan het administratieve team (20fte). Dit doe je door te fungeren als aanspreekpunt voor projectleiders, business controllers, businessmanagers en overige stakeholders. Andersom spreek je deze stakeholders aan op de correcte en tijdige aanlevering van (financiële) stuurinformatie en draag je zorg dat het eigendom van deze activiteiten bij de juiste personen en afdelingen ligt. Waar nodig draag je zorg voor de uniformeren, standaardiseren en het rouleren van de huidige werkzaamheden en processen. Hierbij komt jouw helicopterview goed van pas. Op andere momenten zit je samen met jouw directe collega’s de urenregistratie te controleren. Je krijgt dus energie van complexe projecten, maar ook van gedetailleerd werken.

Jouw verantwoordelijkheden
– Het opstellen van financiële projectoverzichten en analyses ten behoeve van business control en het Management Team;
– Het verbeteren van de administratieve processen
– Het bewaken van de (financiële) kwaliteit van de operationele en processen;
– Het introduceren en borgen van het “first time right”- principe binnen jouw aandachtsgebied;
– Je werkt operationeel mee wanneer de situatie daarom vraagt en zorgt dat de klus wordt geklaard

Functie-eisen

– Je bent een enthousiaste professional en je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding in bedrijfseconomische of administratieve richting;
– Je hebt leidinggevende ervaring en je bent goed in staat om mensen te inspireren en te overtuigen;
– Je hebt werkervaring in een operationele administratieve omgeving;
– Daarnaast ben je sterk in situationeel leidinggeven en sta je stevig in je schoenen;
– Samenwerken binnen een businessline en met andere businesslines gaat je goed af en je hebt een oplossingsgerichte en pragmatische aanpak.

Wij bieden

Professionaliteit en een gedreven, resultaatgerichte instelling worden niet alleen gewaardeerd maar ook beloond. Het salaris behorend bij de functie is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Naast goede flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je een organisatie waarin je verder kunt ontwikkelen en een plezierige werksfeer. Ook ondersteunen wij je als je op eigen initiatief relevante trainingen en opleidingen wilt volgen. Daarnaast bieden wij je een goede balans tussen werk en privé met uitdagende targets.

Een online assessment en een employment screening kan deel uitmaken van de selectieprocedure

Je nieuwe werkgever
Als Teamleider Projectadministratie werken bij deze netbeheerder betekent werken bij een duurzaam bedrijf. Duurzame energie voor iedereen. Dát is de missie. Het energienet is een onmisbare schakel om een nieuwe energietoekomst mogelijk te maken. Zodat de klanten van onze opdrachtgever energie hebben om te wonen, werken en leven. Vandaag, en morgen. Onze opdrachtgever is een groot en kapitaalintensief bedrijf met een belangrijke maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Energie die áltijd beschikbaar is: voor deze én volgende generaties. Een generatie van opwekkers, vernieuwers en doeners. Die net als ons te maken krijgt met nieuwe vormen van energie. Een energiesysteem waarin steeds meer duurzaam en lokaal wordt. En met technieken die vandaag nog niet zijn uitgevonden. Het is aan onze opdrachtgever om dat systeem nog duurzamer te maken. En om het betrouwbaar en betaalbaar te houden.

Onze opdrachtgever werkt volgens de cultuurwaarden: Klant Centraal, Samen en Vertrouwen & Verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in een prettige, informele werkomgeving.

Interesse?
Geïnteresseerd in de functie van Teamleider Projectadministratie? Neem dan contact op met Sander Burgmans via telefoonnummer 06-21703789 of stuur een email naar sander@fellowfield.nl. Voor meer informatie over Fellowfield, ga naar www.fellowfield.nl

Solliciteer op deze vacature


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.